Produktdetaljer

Electrolux Easy2Clean stekebrett for ovner og komfyrer. Med det innovative Non-Stick keramiske belegget er det ikke lenger behov for bakepapir. Friheten til å lage mat på din måte kombinert med enkel rengjøring. Inneholder 1 stk. H: 22 mm / B: 466 mm / D: 385 mm.

Produktfordeler

Electrolux - Stekebrett - E9OOAF11

Easy2Clean brett fordi rengjøring skal være enkel

Easy2Clean brettet har et non-stick keramisk belegg slik at du kan lage mat uten bakepapir. Det tillater heller ikke at fett og smuss fester seg, så alt du trenger er litt vann, en våt klut og litt oppvaskmiddel for å holde det rent.

Electrolux - Stekebrett - E9OOAF11

Friheten til å lage mat - med Easy2Clean brettet

Easy2Clean brettet har et innovativt keramisk belegg som gir deg friheten til å lage desserter eller laks uten bakepapir eller ekstra olje. Den distinkte overflaten gjør at maten lett kan gli fra brettet på platen.

Electrolux - Stekebrett - E9OOAF11

Det er nå enklere enn noen gang å rydde opp med Easy2Clean brettet

Med XERADUR 2-belegget fra ILAG® kan Easy2Clean brettet hoppe over bløtlegging, skrubbing og sterke kjemikalier. Alt du trenger for å rengjøre Easy2Clean brettet og få det til å skinne igjen, er en våt klut, varmt vann og litt oppvaskmiddel.

Electrolux - Stekebrett - E9OOAF11

Easy2Clean brettet. Trygt, holdbart og giftfritt tilbehør.

Easy2Clean brettet er et giftfritt og miljøvennlig ovnsbrett. Det keramiske belegget er fritt for syntetiske PTFE- og PFOA-forbindelser, som kan være skadelige ved høye temperaturer. Lag mat trygt med Easy2Clean brettet.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett sted. 

 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Hold oversikt over alle garantier
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli med i MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone