Produktdetaljer

Infinite Chef Collection Pasta Insert gjør det lettere å renne av kokt pasta og er perfekt for å beskytte delikat pasta fra å brekke eller gå i stykker. Bare løft ut innlegget, så renner vannet tilbake i kjelen mens store håndtak beskytter hendene dine mot varmt vann. Utformet spesielt for å passe sammen med Electrolux Infinite Chef Collection kasserolle med 9 l. Dimensjoner: Ø 24 cm Pastainnlegget er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å nøyaktig kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en bestemt rett eller type mat for å kunne få frem den beste smaken og konsistensen på ingrediensene.
Les mer

Produktfordeler

Infinite Chef Collection pastainnlegg gjør det lettere å renne av kokt pasta og er perfekt for å beskytte delikat pasta fra å brekke eller gå i stykker. Bare løft ut innlegget, så renner vannet tilbake i kjelen mens store håndtak beskytter hendene dine mot varmt vann. Utformet spesielt for å passe sammen med Electrolux Infinite Chef Collection kasserolle med 9 l. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Mål: Ø 24 cm

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.