Spar opptil 20 % med sommertilbud -
E9KLLC01

Low casserole 30 dia. with lid

Produktdetaljer
hidden
Tomt på lager
hidden
Overvåke produktet
UtskjæringsmalN/A
ProduktklasseTilbehør
Høyde (mm)120
Bredde (mm)300
Dybde (mm)300
partCode9029794907
Produktdetaljer
The secret ingredient i velsmakende mat er kokekarene dine. Infinite Chef Collection Low Casserole med sin kapasitet på 4,5 l har en god størrelse og er perfekt når du lager en deilig risotto, kyllinggryter, posjert egg eller alle andre retter som tilberedes best med litt ekstra plass. Doble håndtak gjør den lettere å løfte. Dimensjoner: 4,5 l, Ø 30 cm Infinite Chef Collection Low Casserole er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en spesifikk rett eller type mat. Laget av unik, premium 5-lags materiale. De har 18/10 profesjonell overflate i rustfritt stål over en lett aluminiumskjerne, noe som gir rask og jevn varmefordeling. Perfeksjonert for induksjonkomfyrtopper, men passer til alle typer komfyrtopper. Kan trygt vaskes i oppvaskmaskin og varmes i ovnen på opp til 250 ºC.

Infinite Chef Collection lav kasserolle med sin kapasitet på 4,5 l har en god størrelse og er perfekt når du lager en deilig risotto, kyllinggryter, posjert egg eller alle andre retter som tilberedes best med litt ekstra plass. Den har doble håndtak for å gjøre den enklere å løfte. Designet for induksjonskoketopper, men ikke egnet for alle typer komfyrtoppoverflater. Kan trygt vaskes i oppvaskmaskin og varmes i ovnen på opp til 250 ºC. Mål: 4,5 l, Ø 30 cm

Electrolux - Lav kasserolle - E9KLLC01
Materialer i flere lag

Den magnetiske ståloverflaten gir overlegen induksjon og er lett å rengjøre. Kjernen er av tre lag med aluminium, som er en utmerket varmeleder. Og, innsiden er laget av hygienisk, korrosjonsbestandig rustfritt stål (18/10) som er lett å rengjøre.

Pålitelig teknologi

Materialene er kombinert perfekt for å gi jevn varmefordeling over hele overflaten, inkludert sidene, for jevn og kontrollert tilberedning. Selv ved hurtig oppvarming vil det ikke skje noen bøyning eller deformering (lang levetid).

Designet for å passe perfekt på induksjonstopper fra Electrolux og AEG

Flerlagskonstruksjonen i Infinite Chef Collection er optimalisert for induksjonstopper fra Electrolux og passer til alle andre koketopper. Fullstendig flate bunner optimaliserer kontakten til koketoppen og maksimerer varmeoverføringen.

Kan vaskes i oppvaskmaskin og settes i ovn

Hele Infinite Chef-kolleksjonen er tilpasset både oppvaskmaskin og stekeovn.