Smartere matlaging med SideChef

Vi har valgt å samarbeide med SideChef som med sin smarte App for matlaging gjør at alle måltidene dine blir så bra som mulig i sin helhet. De er ledende innen interaktive oppskrifter, og med sine dynamiske veiledninger for oppskrifter med stemmekontroll, trinn-for-trinn bilder, informasjonsvideoer og innebygd timer - er alt utformet for å gjøre nybegynnere i kjøkkenet til erfarne kokker. Måltidene blir til kulinariska opplevelser hver gang.

Lekre matretter på en enkel og bærekraftig måte

Nå kan du nyte av en helt spesiell matlagingsopplevelse med enkle trinn-for-trinn-instruksjoner for matlaging med veiledning fra Le Cordon Bleu-kokker slik at du enkelt kan lage velsmakende og bærekraftige oppskrifter basert på planter. Bruk SideChef-appen for å få en uforglemmelig matlagingsopplevelse. Den sender automatisk innstillingene til din smarte Electrolux-dampovn etter oppskriften du tillager. Du kan med begeistring trygt begynne ditt eventyr innen kulinarisk matlaging. SideChef er en ”alt-i-alt” plattform for matlaging, og tilbyr over 18 000 oppskrifter som alle er tilpasset måltidsplanlegging, og trinn-for-trinn instruksjoner for tillagingen. Med din smarte dampovn fra Electrolux kan du få ett 12-måneders abonnement på SideChef Premium, abonnement-tjenesten hos SideChef, helt uten kostnad. SideChef Premium har over 800 eksklusive oppskrifter og matlagingskurser som gjennomføres av globale proffkokker innen kulinarisk matlaging.

Les mer

SideChef-appens funksjoner

 • mobil med oppskrifter i skjermen
  Oppskrifter tilpasset deg

  Botanisere deg blant oppskrifter som er utvalgt og tilpasset forskjellige kostvaner, allergier og smaker. Vegan-, fisk- og paleo-alternativ, for å nevne noen, inngår og gjør det enkelt for deg å finne favorittrettene dine.

 • Matapp med smart innkjøpsliste
  Praktisk innkjøpsliste i appen

  Finn en oppskrift som du vil lage, og fyll innkjøpslisten med korrekte ingredienser med ett eneste klikk. Listene spares i appen slik at du ikke glemmer noe til neste gang du handler.

 • Sidechef-app med matrett i skjermen
  Tusenvis med oppskrifter i hånden din

  SideChef-appen har flere enn 18 000 oppskrifter, samlet inn og tilpasset av kjente matbloggere og kokker. Hver eneste en med visuelle trinn-for-trinn-guider som gjør at du raskt utvikler ferdighetene dine innen matlaging med pålitelige råd fra proffen.

12 måneders kostnadsfri SideChef-prenumerasjon

Få tilgang til flere funksjoner i din smarte dampovn fra Electrolux med den 12-måneders kostnadsfri prenumerasjon på SideChef Premium.

Slik tar du del av tilbudet

1. Lade ned appen My Electrolux Kitchen og registrer dampovnen din

2. For å løse inn din kostnadsfrie 12-måneders prenumerasjon, gå til partnerseksjonen. 

3. Lade ned appen SideChef og følg instruksjonene for å lenke din Electrolux-dampovn.

4. I appen har du tilgang til, og får muligheten til å nyte av bærekraftige og velsmakende oppskrifter.

Lade ned SideChef-appen