Produktdetaljer

Nye Electrolux kaftige avfuktingsapparat kan hjelp deg med å redusere tiden det tar å tørke klær. Takket være R290-gass kan du ha effektiv avfukting uten å gå på bekostning av den grønne sertifiseringen.

Produktfordeler

Electrolux - Avfukter - EXD20DN4W

Reduser tørketiden med 50 %

Sammenlignet med å henge klær til lufttørking, kan et avfuktingsapparat korte betydelig ned tørketiden. Electrolux Dehumidifier kan bidra til å redusere tørketiden med 50 %.

Electrolux - Avfukter - EXD20DN4W

Det bærekraftige alternativet

Det vil oppnå det optimale nivået fuktighet uten å gå på kompromiss med den grønne sertifiseringen. Electrolux avfuktingsapparat bruker den bærekraftige gassen R290. Det reduserer det globale oppvarmingspotensialet (GWP) med 99,8 % sammenlignet med R410a.

Stilig og effektivt avfuktingsapparat hvor som helst i hjemmet

Avfuktingsapparat hjelper deg med å lage en oase i hjemmet ditt. Med sine smarte kontroller endrer den raskt din innendørsluft effektivt. Den er lett å bære rundt og du kan flytte den der det er mest behov, fordi det den er laget for å passe inn i alt interiør.

Electrolux - Avfukter - EXD20DN4W

Praktiske automatiske funksjoner

Enhetens vanntank har en automatisk stoppefunksjon, som forhindrer at den renner over. Avfuktingsapparatet stopper automatisk og starter igjen etter at du har tømt tanken. Og med automatisk tining holder den seg gående i kalde omgivelser.

Reduserer fuktighet raskere

Passer godt til dampfylte bad eller for å tørke klesvasken raskere. Turbotørking fjerner raskt overflødig vanndamp fra luften. Den reduserer fuktigheten til 45 % og bruker deretter en vifte til å fullføre tørkingen, som holder fuktighet og kondensering under kontroll.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå
Kvinne på sofa med mobil