Produktdetaljer

Energieffektiv luft-luft varmepumpe med mulighet for connectivity med Electrolux Home Comfort app'en, så du kan fjernstyre temperaturen fra din telefon. Lavt lydnivå på kun 22 dB og Pure O2 systemet sikrer et rolig og sundt hjem. Innedel, passer til utedelen EPN09C38HWO.

Produktfordeler

Electrolux - Varmepumpe - EPN09C38HWI

Skap det ideelle miljøet med én berøring

Hold kontakten med hjemmet ditt, og vær alltid et skritt foran været med Flow H3.

Tilkoblet for bedre comfort

Koble Flow H3 til Electrolux-appen på telefonen for å fjernstyre temperaturen i hjemmet.

Spesielt stillegående på 22dB

Nyt et rolig miljø med Flow H3. Når den er på, avgir den bare 22dB (avhengig av modell), og sikrer at hjemmet ditt er stille og behagelig.

Effektivt, selv i ekstremt vær

Flow H3 fungerer pålitelig uavhengig av været, og opprettholder en komfortabel atmosfære i hjemmet – selv når det er så kaldt som –25°C utenfor.

Ren O2-filtrering for et sunt hjem

Vårt PureO2-system inkluderer kald plasma, aktivt kullfilter og effektivt støvfilter, som hjelper deg med å fjerne støv, lukt, mugg, bakterier, allergener og virus i hjemmet.

A+ for oppvarming / A++ for kjøling

Flow H3 har en effektiv energiklasse A+ for oppvarming og A++ for kjøling.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt
en klippe i havet