Varmepumpe

Med en varmepumpe fra Electrolux, får du et sunnere klima innendørs året rundt. Varmt og skjønt hjemme på vinteren. Svalkende og oppfriskende på sommeren. Behagelig og energieffektiv.

Well H7

 • For nordisk klima ned til -30 C
 • Fjernstyrt via app
 • Filtrering av støv, myggel, bakterier og virus
 • Miljøvennlig
 • Stillegående

En smart investering for et behagelig klima inne i hytten

Hytter med forskjellige egenskaper, kan stille særskilte krav på oppvarming og eventuell luftkondisjonering. Våre miljøvennlige varmepumper oppfyller de fleste krav og er en optimal løsning for de aller fleste hus. En effektiv varmepumpe gir deg en uvurderlig komfort året rundt.

Den gir deg avkjøling på sommerens varmeste dager, og er en etterlengtet varmekilde under vinteren.

Installasjon og økonomi

En varmepumpe består av to enheter. Den ene enheten installeres ute på veggen, og tar vare på varmeenergien fra luften. Den andre installerer inne. Med en varmepumpe får du en komplett og energisparende løsning.

Foruten et behagelig klima innendørs, kan en varmepumpe dekke opptil 55% av din bostads behov for oppvarming. Det leder til en høyere økonomisk vinst - både på kort og lang sikt.

4 av 4
Varmepumpe
4 av 4
4 av 4

 • Electrolux - Varmepumpe - EPN12V78HWI
  WELL H7 Varmepumpe A+++

  Effektiv A+++ luft-luft varmepumpe med innebygget WiFi, slik at du kan fjernstyre temperaturen fra telefonen. Meget lavt lydnivå på kun 24 dB. Pure O2 systemet sikrer et sundt og rolig hjem. Innedel, passer til utedelen EPN12V78HWO.

 • Electrolux - Varmepumpe - EXN12C58HWI
  Well H5 Varmepumpe A++

  Effektiv A++ luft-luft varmepumpe med innebygget WiFi, slik at du kan fjernstyre temperaturen fra telefonen. Utrolig lavt lydnivå på kun 22 dB. Pure O2 systemet sikrer et sunt og rolig hjem. Innedel, passer til utedelen EXN12C58HWO.

 • Electrolux - Varmepumpe - EPN09C38HWI
  Flow H3 Varmepumpe A++

  Energieffektiv luft-luft varmepumpe med mulighet for connectivity med Electrolux Home Comfort app'en, så du kan fjernstyre temperaturen fra din telefon. Lavt lydnivå på kun 22 dB og Pure O2 systemet sikrer et rolig og sundt hjem. Innedel, passer til utedele...

 • Electrolux - Varmepumpe - EPN09V78HWI
  WELL H7 Varmepumpe A+++

  Meget lydsvak og energivenlig varmepumpe med kjøling og oppvarming. Koble til My Electrolux appen via wifi. Varmepumpen har mange smarte funksjoner som sleep mode og auto mode. Passer til utedel: EPN09V78HWO.