Produktdetaljer

Nyt et renere hjem med vår første serie av luftrensere med flere nivåer, designet for å plasseres på gulvet eller henges på veggen for å spare plass. De kuraterte tekstiltrekkene fra Kvadrat1 for frontpanelet gir mulighet for en smakfull spesialtilpasning.

Produktfordeler

Permanent rensing. Designet for deg

Nyt et renere hjem med vår første serie av luftrensere med flere nivåer, designet for å plasseres på gulvet eller henges på veggen for å spare plass. De kuraterte tekstiltrekkene fra Kvadrat1 for frontpanelet gir mulighet for en smakfull spesialtilpasning.

1.Spesialtilpassede tilbehør, selges separat

Den siste finpussen til hjemmet ditt

Well A5s distinkte og moderne design er laget for å lett integreres, enten det er på soverommet eller i andre rom. Lydnivået på 24 db(A) er tilsvarende mykt regn2, og er konstruert for å ikke forstyrre stemningen i hjemmet ditt.

2.Lydtrykk på laveste viftehastghet; målt på 1 meters avstand foran enheten.

Bærbar og tilpasningsdyktig luftrenser

Ta den bærbare – hvis du kjøper det spesialtilpassede settet3– Well A5 til det rommet som trenger det mest og spesialtilpass enheten3. Plasser den på de to bena, slik at den kan stå i en tilbakelent posisjon på gulvet eller henge på veggen for å spare gulvplass.

3.Spesialtilpassede sett (håndtak, trekk, ben), selges separat

Permanent tretrinns luftrensing

Et tretrinns luftrensningssystem gjør det mulig å fange opp inntil 99,93 % av partikler så små som 2,5 mikrometer (μm)(PM2,5) i størrelse4.

4.Basert på tester utført av et eksternt organ i 2020, i henhold til GB/T 14295-2008-standard.

360 graders luftstrømsystem

Well A5s luftstrømsystem tilbyr 360 graders luftinntak – dekker kantene på frontpanelet – en 3D-vifte og en avansert luftfiltrering.

5.Basert på interne tester etter ANSI-AHAM AC-1-2019-standard i 2020. Rengjøringstid er basert på test utført ved høyeste viftehastighet i et rom på 10 m².

Hold deg tilkoblet og ha kontroll

Kontroller og sett opp spesifikke oppgaver med Electrolux Wellbeing-appen. Well A5 er utstyrt med sensorer for partikler (PM1, 2,5, 10), og i smartmodus vil enheten justere sin rengjøringshastighet basert på verdiene den oppdager i hjemmet ditt.

Kvalitetstestet - beskytter mot allergier

Vårt produkt er sertifisert av ECARF (European Center for Allergy Research Foundation). Deres eksperter utfører kvalitetster av produkter og tjenester som resulterer i at livskvaliteten forbedres for de som lider av allergier.

ECARF godkjenner et produkt først når deres kriterer for allergivennlighet innfries med bevis ved hjelp av frittstående studier og undersøkelser.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå
Kvinne på sofa med mobil