Produktdetaljer

Well A5 luftrenser. WiFi, Breathe pollenfilter, Mørkegrå. CADR 315 m3/t, Boverket 65 m2, min/max 24/50 dB(A)

Produktfordeler

Effektiv rensing. Utviklet for deg.

En kraftig luftrenser som gir en stillegående og skreddersydd luftrensingsopplevelse, utstyrt med HEPA-filtrering. 360-luftflytsystem for effektiv rekkevidde og multifiltrering som nøytraliserer pollen, virus*** og bakterier****

*Testet på Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae og Serratia marcescens i henhold til GB 21551.2-2010 tillegg B-standarder i 2021 og influensa A-virus H1N1: A/PR/8/34 (ATCC VR – 1469) vertscelle: MDCK i henhold til ISO 18184: 2019 (E)

Bærbar og tilpasningsdyktig luftrenser

Ta den bærbare – hvis du kjøper det spesialtilpassede settet1– Well A5 til det rommet som trenger det mest og spesialtilpass enheten1. Plasser den på de to bena, slik at den kan stå i en tilbakelent posisjon på gulvet eller henge på veggen for å spare gulvplass. 1. Spesialtilpassede sett (håndtak, trekk, ben), selges separat

Effektiv luftrensing i fire steg

Effektiv luftrensing i fire steg Et avansert luftrensingssystem i fire steg med HEPA-filtrering, som er i stand til å filtrere opptil 95 % av luftbårne forurensende stoffer så små som 0,3 mikron.

Permanent tretrinns luftrensing

Well A5s luftstrømsystem tilbyr 360 graders luftinntak – dekker kantene på frontpanelet – en 3D-vifte og en avansert luftfiltrering. 3.Basert på interne tester etter ANSI-AHAM AC-1-2015-standard i september 2021. Rengjøringstid er basert på test utført ved høyeste viftehastighet i et rom på 10 m².

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå
Kvinne på sofa med mobil