Produktdetaljer

Luftrenser for rom opptil 40m2. Flow A3 reagerer på endringer i luftkvaliteten og justerer automatisk viftehastigheten for en effektiv rensing. Den kompakte Flow A3 passer sømløst på trange steder, mens det intutive displayet gjør det enkelt å justere funksjonene. Spirallokket lager en virvel som sirkulerer ren luft ut i rommet effektivt, uten forstyrrelser.

Produktfordeler

Electrolux - Luftrenser - FA31-201GY

Komfortabel luftrenser, på din måte.

Den nye kompakte og intutive Flow A3 gir deg komforten med renere luft i hjemmets mindre rom.

Electrolux - Luftrenser - FA31-201GY

Reagerer etter dine behov

Flow A3 reagerer på endringer i luftkvaliteten og justerer automatisk viftehastigheten for en effektiv rensing.

Electrolux - Luftrenser - FA31-201GY

Effektiv og grundig filtering

Flow A3 er utstyrt med flerlagsfilter som fanger mikrostøv (dvs. PM2.5), lukt (f.eks. acetaldehyd) og skadelige luftbårne stoffer (f.eks. formaldehyd). Luftrenseren varsler deg i to trinn når filteret bør skiftes. * Estimert levetid for filter er opptil 12 måneder, avhengig av bruk.

Electrolux - Luftrenser - FA31-201GY

Kraftig og jevn luftsirkulering

Spirallokket lager en virvel som sirkulerer ren luft ut i rommet effektivt, uten forstyrrelser. Den er egnet for et rom opptil 40 m2**(basert på svensk regulering av luftforandring per time) og 16 m2 (US AHAM)** romstørrelse med en CADR for røyk på 180m3/h

Electrolux - Luftrenser - FA31-201GY

Effektivt stille

Tilpasset mindre rom, har Flow A3 lydnivå på bare 26 dB(A)*** Når den brukes i sovemodus. På max ligger lydnivået på 55 dB(A)***, målt 1m foran produktet.

Electrolux - Luftrenser - FA31-201GY

Intutiv og tilgjengelig

Den kompakte Flow A3 passer sømløst på trange steder, mens det intutive displayet gjør det enkelt å justere funksjonene slik at det gir en behagelig luftrensningsopplevelse.

Vår luftrensere ble testvinner hos TV2

Vår luftrenser er i en klasse for seg ifølge Testvinner, TV2 Hjelper deg. Den ble en klar vinner, og utmerker seg spesielt for alle med hjemmekontor. Den er mye raskere enn de andre luftrenserne og brukte kun 63 minutter å rense luften under testen. Den lager mest lyd, noe som kan bety at laveste nivå har en litt høyere viftehastighet enn konkurrentene. «Likevel synes vi at den går stille nok til ikke å være et irritasjonsmoment på hjemmekontoret», uttaler Testvinner, TV2 Hjelper deg. Terningkast seks og best i test!

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt
en klippe i havet