Produktdetaljer

Luftrenser for rom opptil 40m2. Flow A3 reagerer på endringer i luftkvaliteten og justerer automatisk viftehastigheten for en effektiv rensing. Den kompakte Flow A3 passer sømløst på trange steder, mens det intutive displayet gjør det enkelt å justere funksjonene. Spirallokket lager en virvel som sirkulerer ren luft ut i rommet effektivt, uten forstyrrelser.

Produktfordeler

Electrolux - Luftrenser - FA31-201GY

Komfortabel luftrenser, på din måte.

Den nye kompakte og intutive Flow A3 gir deg komforten med renere luft i hjemmets mindre rom.

Electrolux - Luftrenser - FA31-201GY

Reagerer etter dine behov

Flow A3 reagerer på endringer i luftkvaliteten og justerer automatisk viftehastigheten for en effektiv rensing.

Electrolux - Luftrenser - FA31-201GY

Effektiv og grundig filtering

Flow A3 er utstyrt med flerlagsfilter som fanger mikrostøv (dvs. PM2.5), lukt (f.eks. acetaldehyd) og skadelige luftbårne stoffer (f.eks. formaldehyd). Luftrenseren varsler deg i to trinn når filteret bør skiftes. * Estimert levetid for filter er opptil 12 måneder, avhengig av bruk.

Electrolux - Luftrenser - FA31-201GY

Kraftig og jevn luftsirkulering

Spirallokket lager en virvel som sirkulerer ren luft ut i rommet effektivt, uten forstyrrelser. Den er egnet for et rom opptil 40 m2**(basert på svensk regulering av luftforandring per time) og 16 m2 (US AHAM)** romstørrelse med en CADR for røyk på 180m3/h

Electrolux - Luftrenser - FA31-201GY

Effektivt stille

Tilpasset mindre rom, har Flow A3 lydnivå på bare 26 dB(A)*** Når den brukes i sovemodus. På max ligger lydnivået på 55 dB(A)***, målt 1m foran produktet.

Electrolux - Luftrenser - FA31-201GY

Intutiv og tilgjengelig

Den kompakte Flow A3 passer sømløst på trange steder, mens det intutive displayet gjør det enkelt å justere funksjonene slik at det gir en behagelig luftrensningsopplevelse.

Vår luftrensere ble testvinner hos TV2

Vår luftrenser er i en klasse for seg ifølge Testvinner, TV2 Hjelper deg. Den ble en klar vinner, og utmerker seg spesielt for alle med hjemmekontor. Den er mye raskere enn de andre luftrenserne og brukte kun 63 minutter å rense luften under testen. Den lager mest lyd, noe som kan bety at laveste nivå har en litt høyere viftehastighet enn konkurrentene. «Likevel synes vi at den går stille nok til ikke å være et irritasjonsmoment på hjemmekontoret», uttaler Testvinner, TV2 Hjelper deg. Terningkast seks og best i test!

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

3

Tilgang på filtre

av Madhill på 06 juni 2021

Fin dings for å rense luft i små rom, men lykke til med å finne filtre.

 • Design
  1
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  3

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei,

Tusen takk for at du har valgt å legge igjen en tilbakemelding til oss på et av våre produkter. Hyggelig å høre at du er fornøyd med selve produktet. Filter kan du få kjøpt på vår hjemmeside eller ta kontakt med vår deleavdeling. Dersom du har spørsmål angående produktet eller filter, send oss gjerne en mail til kundeservice@electrolux.no.

Med vennlig hilsen Viola

2

Spiser filter å de koster alt for mye 500kr +

av CBJ på 04 juni 2021

Denne lønner seg ikke å eie du må kjøpe filter hele tiden. Å pengene man bruker på de kan man faktisk spare å kjøpe sentral anlegg i stede som du nesten ikke gjør noe med selv. Skuffet. Føler TV2 lyger for den ble ikke testet bra. Skulle vært testet i et hus med støv. Å hvor lenge filterne varer. Vurderer å klage til tv2 på denne. Ellers er produktet bra hjelper mot luftvei problemer hos meg selv. Men nå er jeg avhengig av en ting jeg ikke har råd til å drifte. Syns man kunne vaske filter! Eller noe som gjør det billig å bruke!

 • Design
  4
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  3

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei,

Takk for at du har valgt å legge igjen en kommentar på et av våre produkter,. Levetiden på filter kommer litt an på bruken, men normal bruk regnes på ca 1 år - 1,5 år. Du kan i grunn støvsuge filteret etter hvert, som kan medvirke til å forlenge noe av levetiden.
TV2 har utført testen basert på røyk bestående av veldig fine partikler, og tiden det tar for luften å bli like ren som før testen ble kjørt. Testen er også basert på støynivå. Dersom du har spørsmål vedrørende produktet, ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@electrolux.no så hjelper vi deg gjerne.

Med vennlig hilsen Viola

5

Fungerer etter forventningen

av Janerik på 21 februar 2021

Godt kjøp.
Dyre filterbytte.
Imponerende automatikk vedr. rensing av inneklima.
Merkbart mye bedre luft.
Anbefales.

 • Design
  3
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  4
 • Janerik anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei, takk for din tilbakemelding på produktet. Godt å høre at produktet lever opp til forventningene. Husk å støvsuge rundt apparatet regelmessig for at maskinen skal operere best mulig.

Mvh Marie

Lignende produkter

Electrolux - Luftrenser - PA91-404GY
PureA9 Luftrenser

Luftrenser for rom opptil 92m2. Den reagerer på forandringer i luften og du kan følge informasjon om luftkvaliteten i appen. AirSurround-system fordeler luften stille, laveste lydnivå er 17 dB (A). Skreddersy filtrene etter dine behov for maksimal ytelse.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG
PureA9 Luftrenser

Luftrenser for rom opptil 92m2. Den reagerer på forandringer i luften og du kan følge informasjon om luftkvaliteten i appen. AirSurround-system fordeler luften stille, laveste lydnivå er 17 dB (A). Skreddersy filtrene etter dine behov for maksimal ytelse.

Electrolux - Luftrenser - PA91-604GY
PureA9 Luftrenser

Luftrenser for rom opptil 129m2. Den reagerer på forandringer i luften og du kan følge informasjon om luftkvaliteten i appen. AirSurround-system fordeler luften stille, laveste lydnivå er 17 dB (A). Skreddersy filtrene etter dine behov for maksimal ytelse.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn og bestill originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop. De leveres hjem til deg.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt