Produktdetaljer

Feste til veggmontering for Well A5 & A7. Gled deg over et renere hjem med den første serien av luftrensere med flere nivåer fra oss. Produktene i serien er utformet for å plasseres på gulvet, eller de kan henges på veggen med feste for veggmontering for å spare gulvplass.

Produktfordeler

Electrolux - Air Purifier - EWH1

Feste til veggmontering for Well A5 & A7

Gled deg over et renere hjem med den første serien av luftrensere med flere nivåer fra oss. Produktene i serien er utformet for å plasseres på gulvet, eller de kan henges på veggen med feste for veggmontering for å spare plass.

* Skruer og plastplugger er IKKE inkludert.

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

Bilde på kjøkken

Lignende produkter

Electrolux - Air Purifier - EFDBRZ6
EFDBRZ6 Pure A9 BREEZE360 standardfilter for modell PA91-604DG/GY

Unikt forhåndsladet filter gir en svært effektiv barriere, og fanger 99,5% av partiklene så små som 0,3 mikron. Aktivt karbon fjerner ubehagelige lukt, mens den sylindriske utformingen betyr større kapasitet og lengre levetid.

Electrolux - Air Purifier - EFDBTH4
EFDBTH4 Pure A9 BREATHE360 pollenfilter for modell PA91-404DG/GY

Fanger opp og nøytraliserer opptil 99% av luftbårne pollenpartikler, noe som bidrar til å minimere allergiske reaksjoner. Superhøy luftstrøm betyr rask pollenfjerning og eksepsjonell beskyttelse mot pollenrelaterte allergier.

Electrolux - Air Purifier - ECLDB1
ECLDB1

Framhev din luftrenser til et interiørdesignikon med ben i tre.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet