Produktdetaljer

Beskytt familien mot bakterier og virus

Produktfordeler

Aktiv beskyttelse mot virus*

CARE Ultimate Protect filter har en unik sammensetting av materialer, testet for å nøytralisere 99,9 % av luftbårne virus som sitter fast*, og hindrer dem i å vende tilbake til luften hjemme hos deg selv.

*Testet for influensa A virus H1N1 (A/PR/8/34) ved bruk av standard ISO 18184-2019

Antibakteriell beskyttelse. Beskytt familien mot uvedkommende gjester

Beskyttelse mot luftbårne bakterier er avgjørende for et sunnere hjemmemiljø. CARE Ultimate Protect filter inneholder et antibakterielt virkestoff som nøytraliserer bakterieenzymer på cellenivå, fjerner opptil 99,9 % av bakteriene i hjemmet og hindrer videre bakterieutvikling.

* Testet for bakterier E. coli og Staphylococcus aureus basert på ekstern test i 2020 i henhold til kinesisk standard GB 21551.2-2010 Vedlegg B.

Aktiv pollenbeskyttelse

Fanger opp og nøytraliserer luftbårne pollenpartikler, noe som bidrar til å minimere risikoen for allergiske reaksjoner.

Eksepsjonell filtrering av fine partikler

CARE Ultimate Protect filter har avansert filtreringsteknologi som gir 99,97 % filtrering av irriterende stoffer ned til 0,3 µm. Det bidrar til minimalt med luftbårne allergener hjemme hos deg selv.

Smartfiltre

Hvert filter er utstyrt med en smartfunksjon som måler eksponering for små partikler og filterets levetid. Appen vil indikere når det er på tide å bytte ut filteret.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå
Kvinne på sofa med mobil