Produktdetaljer

BREEZE A3-filteret skaper følelsen av naturlig, frisk luft gjennom en perfekt kombinasjon av filtrering av svevestøv og fjerning av dårlig lukt.

Produktfordeler

Grundig filtrering

A3-filtre sikrer optimal partikkelfiltrering via to svært effektive barrierer. Det ytre finmaskede nettet fanger større partikler som støv, lo og hår, og kan enkelt børstes eller støvsuges rent. Det foldede indre laget har et ultrafint filter som fanger partikler så små som 0,3 mikron, og fanger effektivt mikroskopiske luftbårne stoffer som PM 2,5-mikrostøv, allergener, pollen og andre stoffer som kan irritere.

Fanger ubehagelig lukt.

A3-filtre har et spesielt lag med svært porøse pellets av aktivt kull, som grundig absorberer lukter og gasser som ofte oppstår i hjemmet. Flyktige organiske forbindelser som avgir lukter forbundet med husdyr, søppel, matlaging og kjemikalier som formaldehyd, acetaldehyd og ammoniakk fjernes effektivt.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt
en klippe i havet