Produktdetaljer

Unikt forhåndsladet filter gir en svært effektiv barriere, og fanger 99,5% av partiklene så små som 0,3 mikron. Aktivt karbon fjerner ubehagelige lukt, mens den sylindriske utformingen betyr større kapasitet og lengre levetid.

Produktfordeler

360 Filtreringsteknologi

PURE A9 360-filtre har et unikt forhåndsladet, ultrafint filter som gir en svært effektiv barriere mot mikroskopiske partikler, og fanger 99,5% av irriterende stoffer så små som 0,3 mikron. Det sylindriske filteret har et enormt overflateareal som betyr større kapasitet og lengre levetid, samtidig som det gir en eksepsjonell høy luftsirkulasjon.

Fanger ubehagelig lukt

Hvert Pure A9 360-filter har et unikt lag med svært porøse Active Carbon-pellets som gir eksepsjonell absorpsjon av lukt og gasser som vanligvis finnes i hjemmemiljøet. Flyktige organiske forbindelser som genererer lukt assosiert med kjæledyr, søppel, matlaging og til og med husholdningskjemikalier er fanget for

Beskytt familien mot uønskede gjester / Anti-bakteriell beskyttelse

Beskyttelse mot luftbårne bakterier er avgjørende for å skape et sunnere hjemmemiljø. PURE A9 360-filtre inkluderer et naturlig effektivt antibakterielt middel som nøytraliserer bakterienzymer på cellenivå, og eliminerer opptil 99,9% av bakteriene som finnes i hjemmet og bidrar til å forhindre ytterligere bakterievekst.

Smartfiltre

Hvert PURE A9 360-filter er utstyrt med en smart sensor som måler fin partikkeleksponering og gjenværende filterlevetid. Appen vil indikere når det er på tide å bytte ut filteret, noe som betyr at du kan gjøre så og vær helt sikker på at filteret er helt fullt.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå
Kvinne på sofa med mobil