Produktdetaljer

Føl deg trygg på at klærne dine alltid ser friske og strøkne ut. Med hurtigoppvarming og en jevn fordeling av damp, kan du styrke klesplaggene dine raskt og enkelt. Hurtigoppvarmingen sørger for at klesplaggene dine er klare til å strykes på 60 sekunder. Med stor 1,2 liters avtakbar vanntank og ripebestandig strykesåle er du alltid klar på 1-2-3. Levetiden forlenges ved selvrensende funksjon som beskytter mot oppbygging av kalk.
Les mer

Produktfordeler

Klærne strykes raskt med hurtigoppvarming.

Føl deg trygg på at klærne dine alltid ser friske og krøllfrie ut. Med hurtigoppvarming og en jevn fordeling av damp, kan du avkrølle klesplaggene dine raskt og enkelt.

Raskt og kraftig.

Hurtigoppvarmingen sørger for at klesplaggene dine er klare til å strykes på 60 sekunder. Den jevne fordelingen av damp innebærer at klærne dine alltid vil se friske og nystrøkne ut.

Stor 1,2 liters avtakbar vanntank.

Den avtakbare vanntanken gjør det enkelt med påfylling da du kan sette tanken rett inntil kranen. Den store 1,2 liters tanken innebærer at du kan få ordnet flere klesplagg før du må påfylle vann.

Ripebestandig strykesåle.

Opplev smidig dampstryking og glideevne med den ripebestandige GLISSIUM XXX strykesålen. Fordeler dampen jevnt og glir enkelt for en glatt og smidig stryking i alle retninger.

Indikator for varm strykesåle.

Vit når strykejernet ditt er kjølig nok til å lagres sikkert. Indikatoren for varm strykesåle på spissen av strykejernet, oppdager når strykesålen er varm.

Selvrensfunksjon.

Forleng levetiden for din dampstasjon ved å beskytte den mot kalksteinoppbygging. Antikalksteinløsningen FlushClean, gjør at du kan fjerne kalkstein ved å skylle vann gjennom systemet.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil