Produktdetaljer

FreshScent Pure Steam Fragrance for Electrolux frontmatet vaskemaskiner og vask/tørk maskiner i PerfectCare Collection 700, 800 & 900. Reduserer behovet for å vaske plagg, noe som betyr færre vasker og klær som varer lengre. Inneholder 1 resirkulert PET-flaske 300 ml (15 sykluser).

Produktfordeler

Electrolux - Steam Fragrance - E6WMFR020

Klærne dine blir frisket opp og er klare til bruk på bare 15 minutter

Nyt den nyvaskede følelsen uten å måtte kjøre hele vaskeprogrammet etter hver gang du har brukt et klesplagg. Den unike kombinasjonen av skånsom damp og Steam Fragrance gjør at klærne ser, føles og lukter herlige – det hele på bare femten minutter. Bruk sammen med FreshScent-systemet i Electrolux PerfectCare-vaskemaskiner.

Friskhet med duft

Duften er valgt ut med omhu og består av en kombinasjon av sitrus og myke blomsterdufter. Dermed lukter klærne dine friskt, og de føles rene.

Freshe klær med 96% mindre vann*

FreshScent-systemet bruker 96% mindre vann. Det er bedre for miljøet og gjør at klesvasken både føles og ser ny ut lenger ved at det brukes damp i stedet for full vaskesyklus.

*Bruk damp for å friske opp klærne og spar over 40 liter vann per syklus, testet på 1 kg finvask med FreshScent-programmet sammenlignet med bruk av Finvask-programmet.

Frisk stil uten stress

Gi klærne dine den nyvaskede følelsen. Bruk Steam Fragrance-flaskekorken for å tilsette 20 ml i tøymyknerrommet og starte FreshScent- eller Cashmere-programmet.

Resirkulert PET-emballasje

Vår Steam Fragrance kommer i resirkulert PET-plastemballasje. Så nå er det enkelt å holde klærne friske, og det er også bedre for miljøet.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Bilde på kjøkken

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet