Spar opptil 20 % med sommertilbud -
E6WMFR020

Steam Fragrance

Produktdetaljer
Tomt på lager
NOK 148
hidden
Inkl. mva.
hidden
Overvåke produktet

Produktsikkerhet

PSGBAP23PCE00002
Ved kjøp direkte fra Electrolux Online*
Hver service kan ha lokale begrensninger. Les mer ved å klikke på den enkelte servicen.
UtskjæringsmalN/A
ProduktklasseTilbehør
Høyde (mm)170
Bredde (mm)55
Dybde (mm)55
partCode9029803633
Produktdetaljer
FreshScent Pure Steam Fragrance for Electrolux frontmatet vaskemaskiner og vask/tørk maskiner i PerfectCare Collection 700, 800 & 900. Reduserer behovet for å vaske plagg, noe som betyr færre vasker og klær som varer lengre. Inneholder 1 resirkulert PET-flaske 300 ml (15 sykluser).
Electrolux - Steam Fragrance - E6WMFR020
Klærne dine blir frisket opp og er klare til bruk på bare 15 minutter

Nyt den nyvaskede følelsen uten å måtte kjøre hele vaskeprogrammet etter hver gang du har brukt et klesplagg. Den unike kombinasjonen av skånsom damp og Steam Fragrance gjør at klærne ser, føles og lukter herlige – det hele på bare femten minutter. Bruk sammen med FreshScent-systemet i Electrolux PerfectCare-vaskemaskiner.

Friskhet med duft

Duften er valgt ut med omhu og består av en kombinasjon av sitrus og myke blomsterdufter. Dermed lukter klærne dine friskt, og de føles rene.

Freshe klær med 96% mindre vann*

FreshScent-systemet bruker 96% mindre vann. Det er bedre for miljøet og gjør at klesvasken både føles og ser ny ut lenger ved at det brukes damp i stedet for full vaskesyklus.

*Bruk damp for å friske opp klærne og spar over 40 liter vann per syklus, testet på 1 kg finvask med FreshScent-programmet sammenlignet med bruk av Finvask-programmet.
Frisk stil uten stress

Gi klærne dine den nyvaskede følelsen. Bruk Steam Fragrance-flaskekorken for å tilsette 20 ml i tøymyknerrommet og starte FreshScent- eller Cashmere-programmet.

Resirkulert PET-emballasje

Vår Steam Fragrance kommer i resirkulert PET-plastemballasje. Så nå er det enkelt å holde klærne friske, og det er også bedre for miljøet.

Kvinne på sofa med mobil
Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter