Produktdetaljer

Dette hendige selvtømmende settet for kondenstørketromler og tørketromler med varmepumpe er laget for å tømme vannet fra tørketrommelen direkte i en vask. Med U-bøy eller utpumping. Pakken er kun egnet for modeller der tanken befinner seg på toppen av produktet. Tilbehør: 2,5 m slange, nylonbånd, 1 x 90 ° forankringsstøtte for feste av avløpsslangen, plastikkbøyd del for utløp i en vask, forankringsstøtte i plast for feste av til baksiden av produktet.
Les mer

Produktfordeler

Dette hendige selvtømmende settet for kondenstørketromler og tørketromler med varmepumpe er laget for å tømme vannet fra tørketrommelen direkte i en vask. Med U-bøy eller utpumping. Pakken er kun egnet for modeller der tanken befinner seg på toppen av produktet. Tilbehør: 2,5 m slange, nylonbånd, 1 x 90 ° forankringsstøtte for feste av avløpsslangen, plastikkbøyd del for utløp i en vask, forankringsstøtte i plast for feste av til baksiden av produktet og 1 pakning

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

Bilde på kjøkken

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet