Produktdetaljer

Gjennomgående god smak, fra fersk smoothie til varm suppe. Å lage en rekke sunne og velsmakende blandinger har aldri vært enklere enn med Explore 6 og Truflow®-bladene. Den kraftige motoren på 1400 W driver de seks bladene for å optimalisere sirkulasjonen for både varme og kalde oppskrifter og oppnår opptil 48%* jevnere konsistenser. *Sammenlignet med Electrolux Create 3 Blender (E3TB1-4GB) i henhold til intern test (2021) ved å måle mengde rester over 1 mm ved maksimal hastighet i 1 minutt ved bruk av standard oppskrift fra IEC60335-2-14
Les mer

Produktfordeler

Gjennomgående god smak, fra fersk smoothie til varm suppe

Å lage en rekke sunne og velsmakende blandinger har aldri vært enklere enn med Explore 6 og Truflow®-bladene. Den kraftige motoren på 1400 W driver de seks bladene for å optimalisere sirkulasjonen for både varme og kalde oppskrifter og oppnår opptil 48%* jevnere konsistenser. *Sammenlignet med Electrolux Create 3 Blender (E3TB1-4GB) i henhold til intern test (2021) ved å måle mengde rester over 1 mm ved maksimal hastighet i 1 minutt ved bruk av standard oppskrift fra IEC60335-2-14

Utmerket blanding med TruFlow®-blader

Oppnå ønsket tekstur hver gang med Truflow®-bladene. De seks Truflow®-bladene forbedrer matsirkulasjonen i favorittblandingene dine for opptil 48 %* jevnere og mer konsistente teksturer. *Sammenlignet med Electrolux Create 3 Blender (E3TB1-4GB) i henhold til intern test (2021) ved å måle restmengde over 1 mm ved maksimal hastighet i 1 minutt med standardoppskrift fra IEC60335-2-14

1400 W kraftig motor for pålitelig ytelse

Å oppnå ønsket tekstur er enklere enn noen gang. Den kraftige motoren driver knivene i gang og behandler alle ingrediensene effektivt, fra å blande delikat suppe til å knuse is.

Varmebestandig glassbeholder for varme og kalde blandinger

Explore 6 High Power blender gir deg friheten til å utforske et bredt spekter av oppskrifter. Nyt å blande alt fra ferske smoothies og kalde drikker til varm suppe, takket være borosilikatglassbeholderen som tåler ekstreme temperaturendringer opp til 100°C^. ^Beholderen bør være i romtemperatur (25°C) i minst 4 timer før den helles med kokende vann.

Konsekvente resultater med oppskriftsprogrammer og variable hastigheter

Eksperimenter på kjøkkenet og nyt konsistente teksturer med Explore 6 High Power blender. Med et tastetrykk får du alltid konsistente resultater for smoothies, knust is og varm suppe. Få presis kontroll med de variable hastighetene og et kraftløft med pulsfunksjonen.

Sjenerøs kapasitet på 1,75 liter

Den store beholderen gir ideell kapasitet til å lage alt fra fersk smoothie for hele familien, til herlig suppe for spesielle sammenkomster.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.