Produktdetaljer

Vannkokeren med 1,25 l kapasitet er designet for å gjøre det enkelt å oppnå og opprettholde perfekt temperatur, med nøyktige innstillinger. Enten det er babymat ved 40 °C, grønn te ved 80 °C eller kaffe ved 95 °C, avslutter vannkokeren automatisk oppvarmingen når valgt temperatur er oppnådd. Og med varmholdingsfunksjonen, holder den din valgte temperatur i opptil 40 minutter.

Produktfordeler

Electrolux - Vannkoker - E7CK1-6BP

Temperatur justert etter din smak

Vannkokeren Explore 7 er designet for å gjøre det enkelt å oppnå og opprettholde perfekt temperatur, med nøyktige innstillinger. Enten det er babymat ved 40 °C, grønn te ved 80 °C eller kaffe ved 95 °C, avslutter vannkokeren automatisk oppvarmingen når valgt temperatur er oppnådd.

Electrolux - Vannkoker - E7CK1-6BP

Valgt temperatur opprettholdt i 40 minutter

Vannkokeren Explore 7s varmholdingsfunksjonen holder din valgte temperatur i opptil 40 minutter. Elementet i vannkokeren aktiveres hver gang temperaturen på vannet synker med 2 °C.

Electrolux - Vannkoker - E7CK1-6BP

Kompakt kapasitet, for kompakte kjøkken

Liten i størrelse, stor i ytelse. Kapasiteten på 1,25 liter er perfekt for det kompakte kjøkkenet. Hvis det ikke er nok plass til å la vannkokeren bli stående på benken, gjør den beskjedne størrelsen at den lett kan oppbevares i et skap til den skal brukes igjen.

Electrolux - Vannkoker - E7CK1-6BP

Lokk som er lett å åpne for enkel rengjøring

Explore 7s lokk åpnes med en jevn bevegelse og motvirker uønsket sprut. Den store størrelsen er romslig nok til at du kan føre inn hele hånden, noe som gjør rengjøring til en lek. I daglig bruk kan vannkokeren settes tilbake på sin 360-graders sokkel i alle retninger.

Electrolux - Vannkoker - E7CK1-6BP

Sikkerhetsfunksjoner er standard

Explore 7 sin sklisikre sokkel setter sikkerheten først, og reduserer risikoen for at den glir eller søler. Vannkokeren slås også automatisk av når den er tom, og kutter strømmen så snart den oppdager at det ikke er nok vann i beholderen.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.