Produktfordeler

Electrolux - Vannkoker - E7CK1-6BP

Temperatur justert etter din smak

Vannkokeren Explore 7 er designet for å gjøre det enkelt å oppnå og opprettholde perfekt temperatur, med nøyktige innstillinger. Enten det er babymat ved 40 °C, grønn te ved 80 °C eller kaffe ved 95 °C, avslutter vannkokeren automatisk oppvarmingen når valgt temperatur er oppnådd.

Electrolux - Vannkoker - E7CK1-6BP

Valgt temperatur opprettholdt i 40 minutter

Vannkokeren Explore 7s varmholdingsfunksjonen holder din valgte temperatur i opptil 40 minutter. Elementet i vannkokeren aktiveres hver gang temperaturen på vannet synker med 2 °C.

Electrolux - Vannkoker - E7CK1-6BP

Kompakt kapasitet, for kompakte kjøkken

Liten i størrelse, stor i ytelse. Kapasiteten på 1,25 liter er perfekt for det kompakte kjøkkenet. Hvis det ikke er nok plass til å la vannkokeren bli stående på benken, gjør den beskjedne størrelsen at den lett kan oppbevares i et skap til den skal brukes igjen.

Electrolux - Vannkoker - E7CK1-6BP

Lokk som er lett å åpne for enkel rengjøring

Explore 7s lokk åpnes med en jevn bevegelse og motvirker uønsket sprut. Den store størrelsen er romslig nok til at du kan føre inn hele hånden, noe som gjør rengjøring til en lek. I daglig bruk kan vannkokeren settes tilbake på sin 360-graders sokkel i alle retninger.

Electrolux - Vannkoker - E7CK1-6BP

Sikkerhetsfunksjoner er standard

Explore 7 sin sklisikre sokkel setter sikkerheten først, og reduserer risikoen for at den glir eller søler. Vannkokeren slås også automatisk av når den er tom, og kutter strømmen så snart den oppdager at det ikke er nok vann i beholderen.

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

Bilde på kjøkken

Lignende produkter

Electrolux - Vannkoker - E7K1-6BP Kjøp frokostserien Explore 7 - spar opptil 800,–
Explore 7 Vannkoker

Vannkokeren Explore 7 er designet for å gjøre det enkelt å oppnå og opprettholde perfekt temperatur, med nøyktige innstillinger. Enten det er babymat ved 40 °C, grønn te ved 80 °C eller kaffe ved 95 °C, avslutter vannkokeren automatisk oppvarmingen når valg...

Electrolux - Vannkoker - EEWA3330
Love your day kolleksjon Vannkoker

Med ekstra stor kapasitet kan du koke opp alt vannet du trenger på èn gang. Åpneknappen gjør det enkelt og raskt å fylle på vann. Auto-off sikkerheten hindrer overoppheting og stopper ved 100 grader eller hvis beholderen er tom.

Electrolux - Vannkoker - E4K1-4ST
Create 4 Vannkoker

Varm, nipp til og nyt din foretrukne te og andre varme drikker med den kraftige og praktiske vannkokeren Create 4.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn og bestill originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop. De leveres hjem til deg.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt