Produktdetaljer

Sprø, velsmakende fritert mat med bruk av lite eller ingen olje. Den allsidige Explore 6 Air Fryer gjør det mulig å fritere, grille, steke og til og med bake. Smakfulle resultater for hele familien - uten at du trenger å ha dårlig samvittighet for bruk av olje.

Produktfordeler

Den sunne måten å nyte fritert mat på

Sprø, velsmakende fritert mat med bruk av lite eller ingen olje. Den allsidigeCreate 5 Air Fryer gjør det mulig å fritere, grille, steke og til og med bake. Smakfulle resultater for hele familien - uten at du trenger å ha dårlig samvittighet for bruk av olje.

Stek mat med inntil 90% mindre fett og 50% færre kalorier.*

Create 5 Air Fryer er en sunnere måte for å tilberede dine friterte favorittretter. Varmluft sirkuleres og varmer opp ingrediensene fra alle kanter. Resultatet blir sprøtt og smaker naturlig godt.

*Sammenlignet med frityrstekt pommes frites. Analyse fullført av akkreditert laboratorium (ISO/IEC 17025:2017).

Fritere, bake, steke og grille.

Create 5 Air Fryer er en nyttig alt-i-ett-maskin på kjøkkenet. Det er ikke behov for flere maskiner når du vil bake, fritere, steke eller grille - alt kan gjøres med Air Fryer. Og du kan bli inspirert av de skreddersydde oppskriftene.

60-minutters timer – still den inn og glem det du gjør, for perfekte resultater

60-minutters-timeren er enkel i bruk for retter som tar litt lenger tid å lage. Still inn timeren på opptil 60 minutter, og når retten er ferdig, får du et lydvarsel samtidig som at frityrkokeren automatisk skrus av.

Mindre størrelse for mer plass på kjøkkenet

Den kompakte frityrkokeren vår er bedre integrert på kjøkkenet, siden den tar mindre plass på benken. Frityrkapasiteten på 2,5 L gjør det likevel mulig for deg å lage ordentlige måltider, eller opptil 800 g med pommes frites, uten at kjøkkenet blir rotete.

Kurvdesignet vårt lar deg fritere uten søl

Kurvdesignet består av en ytre bolle, og en indre kurv. Så fort du er ferdig å lage mat, er det enkelt å ta kurven ut slik at du kan anrette maten. Ekstra fett eller væske ligger igjen i bollen.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.