Produktdetaljer

Sprø, velsmakende fritert mat ved bruk av lite eller ingen olje. Den allsidige Explore 6 Air Fryer gjør det mulig å fritere, grille, steke og til og med bake. Smakfulle resultater for hele familien - uten at du trenger å ha dårlig samvittighet for bruk av olje.

Produktfordeler

Den sunne måten å nyte fritert mat på

Sprø, velsmakende fritert mat med bruk av lite eller ingen olje. Den allsidige Explore 6 Air Fryer gjør det mulig å fritere, grille, steke og til og med bake. Smakfulle resultater for hele familien - uten at du trenger å ha dårlig samvittighet for bruk av olje.

Stek mat med opptil 90% mindre fett og 50% færre kalorier.*

Explore 6 Air Fryer er en sunnere måte for å tilberede dine friterte favorittretter. Varmluft sirkuleres og varmer opp ingrediensene fra alle kanter. Resultatet blir sprøtt og naturlig godt.

*Sammenlignet med frityrstekt pommes frites. Analyse fullført av akkreditert laboratorium (ISO/IEC 17025:2017).

Fritere, bake, steke og grille.

Explore 6 Air Fryer er en nyttig alt-i-ett-maskin på kjøkkenet. Det er ikke behov for flere maskiner når du vil bake, fritere, steke eller grille - alt kan gjøres med Air Fryer. Og du kan bli inspirert av de skreddersydde oppskriftene.

Enkel tilberedning med forhåndsinnstilte programmer.

Åtte forhåndsinnstilte tilberedningsprogrammer gjør det enkelt å oppnå smakfulle og sunne resultater. Enten du baker muffins, steker kylling eller friterer grønnsaker, er Explore 6 Air Fryer rask og enkel i bruk.

Stor kapasitet for familiemåltider.

Tilbered sunne måltider for hele familien med den store kapasiteten til Explore 6. Den uttakbare kurven er stor nok til å tilberede en hel kylling.

Stor kapasitet for familiemåltider.

Tilbered sunne måltider for hele familien med den store kapasiteten til Explore 6. Den uttakbare kurven er stor nok til å tilberede en hel kylling.

God mat med mindre olje - åtte enkle oppskrifter

Stekte grønnsaker, pizza, helstekt kylling eller blåbærmuffins? Det meste er mulig med en Air Fryer fra Electrolux. Lær deg å lage klassiske matretter med en sprø twist, men nå med mindre olje. Start med våre enkle og smakfulle Air Fryer-oppskrifter. Dine første skritt mot en god og sunn livsstil.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.