Air Fryer

Med en AirFryer fra Electrolux kan du lage sunnere mat både raskere og enklere. Visste du at du kan bruke en AirFryer fra Electrolux til å grille, steke og bake? Og at det går like bra med lite eller ingen olje? Du får et glimrende hjelpemiddel på kjøkkenet. Lær deg å bruke AirFryeren med tipsene våre!

Les mer

Mix og Match

Sett sammen ditt eget pakketilbud! Kjøp to valgfrie kjøkkenapparater og få 15% rabatt på hele kjøpet!

Tips og guide for matlaging med en Airfryer

Enten du foretrekker laks, oksefilet eller søtpotetfries, får du all hjelp du trenger av en AirFryer. Vi har satt sammen noen oppskrifter som vi synes er ekstra smakfulle. Hva sier du om å starte med en hel kylling fylt med sitron og hvitløk, fortsette med båtpoteter og avslutte med blåbærmuffins?

Mer variasjon på kjøkkenet ditt. Perfekte resultater hver gang

Takket være den allsidige AirFryeren kan du fritere, grille, steke og til og med bake. Du kan lage alt fra snacks til gode og kjappe lunsjretter eller middag til hele familien. Du kan også varme opp restene fra i går.

Sprøe og deilige retter med lite eller ingen olje

Med varm og sirkulerende luft får ingrediensene en raskt og jevn tilberedning. Du får delikate resultater - sprø utside og fantastisk saftig innside.

Trinn-for-trinn-guide til hva man kan lage i en AirFryer

Det er enkelt å bruke en AirFryer.

 • søtpotetfries
  1

  Start med å fylle beholderen med det du ønsker å tilberede. Du trenger egentlig ikke olje, men det går fint med en skvett for smakens skyld.

 • en kvinne slår på en aifryer
  2

  Still deretter inn temperaturen/programmet. Deretter gjør AirFryeren resten av matlagingen.

 • søtpotetfries og en airfryer
  3

  Husk på å være litt forsiktig når du tar ut beholderen da den blir varm under tilberedningen. Bare fantasien setter grenser for hva du kan lage.

Hvilken type olje til AirFryeren

Du kanskje lurer på hvilken olje som passer til AirFryeren din? Det går bra med hvilken som helst olje til matlaging, steking eller fritering så lenge den tåler høye temperaturer. Test gjerne noen forskjellige så merker du snart hvilken olje du liker best når du lager mat.

Hvordan rengjøre en AirFryer?

I motsetning til en tradisjonell frityrkoker er en AirFryer veldig enkel å gjøre ren. Dette skyldes ikke minst at mengden olje som brukes i en AirFryer er minimal, og at du raskt og enkelt kan gjøre den ren etter matlagingen.

La beholderen bli avkjølt først. Bruk deretter oppvaskmiddel og en børste til å vaske den. Flere beholdere kan også settes i oppvaskmaskinen. Rengjør utsiden av AirFryeren med en lett fuktet klut. Enkel rengjøring gir deg anledning til å nyte maten og middagen.

Oppdag mer

 • Matlaging

  Ta matlagingen til nye høyder med våre innovative produkter.

 • en mann i et kjøkken med en ovn fra electrolux
  Ovner

  Våre ovner har smarte funksjoner som gjør deg glad når du lager mat.

 • en hånd med en kakespade med kake på
  Gjør livet lekkert

  Få inspirasjon av våre innovative produkter til kjøkkenet. Mer plass til kreativitet.