Produktdetaljer

Ekspress rive- & raspesett til Electrolux Assistent kjøkkenmaskin. Det perfekte tilbehøret for enkel og hurtig kutting og riving. Den kan raskt og smidig festes til Assistenten, og har en solid og holdbar kontruksjon. Bruksanvisning med hastighetsindikasjoner for ulike matvarer følger med.

Produktfordeler

Electrolux - Kitchen Machine Accessory - ACCESSORYES

Riv og skjær enkelt og raskt

Ekspress rive- & raspesett til Electrolux Assistent kjøkkenmaskin. Det perfekte tilbehøret for enkel og hurtig kutting og riving. Den kan raskt og smidig festes til Assistenten, og har en solid og holdbar kontruksjon. Bruksanvisning med hastighetsindikasjoner for ulike matvarer følger med.

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

5

4-delt sett med rivjern til matprosessor

av Michalb på 16 juli 2019 Oversatt fra slovakisk

Jeg kjøpte et 4-delt sett ristjern til kjøkkenroboten Assistant fra Electrolux. Jeg setter pris på skarpheten til rivjern, og 4 forskjellige varianter fra riveost, harde og myke grønnsaker. Gratengjengene jobber effektivt og sparer meg for mye tid når jeg riper poteter til pannekaker og til å tilberede stuet rød og hvit kål.

Jeg setter også pris på enkel betjening og rask installasjon

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

  • Design
    5
  • Funksjon
    5
  • Kvalitet
    5
  • Michalb anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Lignende produkter

Electrolux - Kitchen Machine Accessory - ACCESSORYMG
ACCESSORY MG

Kjøttkvern til Electrolux Assistent kjøkkenmaskin. Kjøttkvernen er det perfekte tilbehøret når du skal lage hjemmelagede kjøttboller, hamburgere og pølser. Den festes raskt og enkelt ved hjelp av tilkoblingen foran på kjøkkenmaskinen. Når du har full kontro...

Electrolux - Kitchen Machine Accessory - ACCESSORYPTC
ACCESSORY PTC

Tagliatellekutter til Electrolux Assistent kjøkkenmaskin. Denne solide tagliatellekutteren i rustfritt stål kan enkelt festes i fronten på din kjøkkenmaskin. Bruk den til å lage lange, brede pastabånd i akkurat den lengden du ønsker.

Electrolux - Kitchen Machine Accessory - SBC1
SBC1

Chopper for Good To Go Sports Blender ESB2XXX. Inkludert: 1 bunn + 1 hakkerkrukke.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.