Produktdetaljer

Oppdag maten slik den skal smake. Raskt luftutak kombinert med enda kraftigere forsegling som sikrer velsmakende mat til enhver tid. Forbedrede funksjoner og et unikt design for rask og enkel bruk.

Produktfordeler

Oppdag maten slik den skal smake

Raskt luftutak kombinert med enda kraftigere forsegling som sikrer velsmakende mat til enhver tid. Forbedrede funksjoner og et unikt design for rask og enkel bruk.

Holder tett med dobbel forsegling

Lag ideelle, vakuumpakkede poser med de nye forhåndsinnstillingene for fuktig eller tørr mat – juster forseglingstiden for å oppnå dobbel forsegling. Holder posen tett og beskytter maten.

Reduserer matens vanntap opptil 40%

Bevar matens smak og mørhet enda bedre med den perfekte vakuumpakkede posen. Reduser opptil 40%* av matens vanntap og nyt en bedre smak og konsistens for sous-vide-tilberedning.

*Intern testrapport for sous-vide-tilberedning. Resultater kan variere, alt etter mattype og temperatur.

Et smart design for hverdagsbruk

Med integrert håndtak for enklere bruk og tilgang til posene. Det følger med alt du trenger: rullholder og skjæreblad for mer avanserte posefunksjoner, så maten blir klar raskest mulig.

Pålitelig god prestasjon uten overoppvarming

Ingen pauser mellom lengre innpakkinger – Explore Vacuum Sealer kan emballere fortløpende i opptil 100 sykluser uten overoppvarming eller tap av prestasjon.*

*Intern testrapport. Ved bruk med tørr mat / tørr-funksjon.

Forbedrede funksjoner

Utvid bruksområdene til Explore Vacuum Sealer med inkluderte vakuumtilbehør og slanger – nå kompatibel med matbeholdere.*

*Følger ikke med. Matbeholdere kan kjøpes separat.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil