Produktdetaljer

VacSealer: en skuff i kompaktserien med profesjonell vakuumpakking, som fjerner 99,9% av luften i posen. Gir deg mulighet for å tilberede mat Sous Vide. Høyden på 14 cm gjør at den passer perfekt i kombinasjon med andre kompaktprodukter for 450 mm nisje. Matt sort design.

Produktfordeler

Electrolux - Integrert vakuumpakker - KBV4T

Vakuum for å forsegle smak

900 Vacuum Drawer lar deg slippe løs kreativiteten din og eksperimentere med sous-vide hjemme. Vår vakuumforsegler er enkel å bruke, og er kompatibel med alle standard matposer på markedet. Lar deg enkelt tilberede saftige steker og smakfulle grønnsaker.

Electrolux - Integrert vakuumpakker - KBV4T

Du kan forbedre smak og låse inn fuktighet med sous-vide-matlaging

Slip løs kreativiteten din hjemme og bruk vår vakuumskuff til å forsegle smaken. Vakuumforsegling av ingredienser fjerner luft og holder på fuktigheten og intensiverer smaken. Maten beholder sin tekstur, smak og til og med næringsstoffene. For deilige resultater.

Electrolux - Integrert vakuumpakker - KBV4T

Mariner på mindre enn 10 minutter

Vakuumskuffen betyr at du ikke lenger trenger å marinere maten din i flere timer for å skape gode resultater. Med et knappetrykk marinerer vakuumforsegleren på mindre enn 10 minutter. Den forsegler smaker ved å presse marinade inn i kjøttet, og intensiverer smakene.

Vakuumforsegling holder maten frisk

Nyt maten din lengre med vakuumskuffen vår. Ved å fjerne all luft fra posen, varer maten i posen mye lengre enn om den ble lagret normalt - det kan til og med tredoble levetiden til enkelte produkter. Maten forblir frisk, noe som betyr mindre avfall og mer valgfrihet.

Forsegl, sous-vide, imponér

Opplev matlaging på chef-nivå og sous-vide med vakuumskuffen vår. Skuffen hjelper deg å tilberede ingredienser som for eksempel biff, skånsomt for nydelig mørt kjøtt. Maten tørker ikke ut og smaken blir forsterket, slik at du kan lage kulinariske mesterverk.

Forsegl de gode smakene ved å vakuumpakke ingrediensene i glasskrukker

Lukk inn godheten ved å vakuumpakke ingrediensene i disse praktiske glasskrukkene -– sett dem enkelt inn i skuffen og velg maksimal vakuum. Til slutt kan du bevare og beskytte næringsstoffene i rettene dine ved hjelp av glasskrukker i tillegg til plastposer.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil