Produktdetaljer

VacSealer: en skuff i kompaktserien med profesjonell vakuumpakking, som fjerner 99,9% av luften i posen. Gir deg mulighet for å tilberede mat Sous Vide. Høyden på 14 cm gjør at den passer perfekt i kombinasjon med andre kompaktprodukter for 450 mm nisje. Matt sort design.

Produktfordeler

Electrolux - Sous Vide vakuumpakker - KBV4T

Vakuum for å forsegle smak

900 Vacuum Drawer lar deg slippe løs kreativiteten din og eksperimentere med sous-vide hjemme. Vår vakuumforsegler er enkel å bruke, og er kompatibel med alle standard matposer på markedet. Lar deg enkelt tilberede saftige steker og smakfulle grønnsaker.

Electrolux - Sous Vide vakuumpakker - KBV4T

Du kan forbedre smak og låse inn fuktighet med sous-vide-matlaging

Slip løs kreativiteten din hjemme og bruk vår vakuumskuff til å forsegle smaken. Vakuumforsegling av ingredienser fjerner luft og holder på fuktigheten og intensiverer smaken. Maten beholder sin tekstur, smak og til og med næringsstoffene. For deilige resultater.

Electrolux - Sous Vide vakuumpakker - KBV4T

Mariner på mindre enn 10 minutter

Vakuumskuffen betyr at du ikke lenger trenger å marinere maten din i flere timer for å skape gode resultater. Med et knappetrykk marinerer vakuumforsegleren på mindre enn 10 minutter. Den forsegler smaker ved å presse marinade inn i kjøttet, og intensiverer smakene.

Vakuumforsegling holder maten frisk

Nyt maten din lengre med vakuumskuffen vår. Ved å fjerne all luft fra posen, varer maten i posen mye lengre enn om den ble lagret normalt - det kan til og med tredoble levetiden til enkelte produkter. Maten forblir frisk, noe som betyr mindre avfall og mer valgfrihet.

Forsegl, sous-vide, imponér

Opplev matlaging på chef-nivå og sous-vide med vakuumskuffen vår. Skuffen hjelper deg å tilberede ingredienser som for eksempel biff, skånsomt for nydelig mørt kjøtt. Maten tørker ikke ut og smaken blir forsterket, slik at du kan lage kulinariske mesterverk.

Forsegl de gode smakene ved å vakuumpakke ingrediensene i glasskrukker

Lukk inn godheten ved å vakuumpakke ingrediensene i disse praktiske glasskrukkene -– sett dem enkelt inn i skuffen og velg maksimal vakuum. Til slutt kan du bevare og beskytte næringsstoffene i rettene dine ved hjelp av glasskrukker i tillegg til plastposer.

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

Bilde på kjøkken

Lignende produkter

Electrolux - Sous Vide vakuumpakker - EVD14900OZ
900 Vacuum Sealer Drawer

VacSealer: en skuff i kompaktserien med profesjonell vakuumpakkemaskin, som fjerner 99,9% av luften i posen. Gir deg mulighet for å tilberede mat Sous Vide, i lekkert sort design. Høyden på 14 cm gjør at den passer perfekt i kombinasjon med andre kompaktpro...

Electrolux - Sous Vide vakuumpakker - KBV4X
900 Vacuum Sealer Drawer

VacSealer: en skuff i kompaktserien med profesjonell vakuumpakking, som fjerner 99,9% av luften i posen. Gir deg mulighet for å tilberede mat Sous Vide. Høyden på 14 cm gjør at den passer perfekt i kombinasjon med andre kompaktprodukter for 450 mm nisje.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet