Produktdetaljer

Teleskopskinner. 1 nivå, delvis uttrekkbare (75%). Electrolux emballasje. Passer til: Ovner uten damp, SteamCrisp & SteamBake ovner, komfyrer> 60L.

Produktfordeler

Du kan lett kontrollere om maten er klar med teleskopskinnene, som også påser at du er trygg. Det finnes også selvstøttende og forlengbar hylle som er lett å sette på de eksisterende sidehyllene. De har en SafeStop-funksjon som hindrer den fra å skli ut eller tippe forover. Skinnene har ett nivå og passer til alle XXL og kompakte ovner fra Electrolux.

En sikker sperre lar deg steke handsfree.

Teleskopiske glideskinner kommer med en sikker sperremekanisme som hindrer ovnsbrettet fra å tippe fremover eller gli ut mens du sjekker steken din. Det tillater at hendene dine er frie til å krydre retten din til perfeksjon.

Easy Clip gjør installasjon av stativer superenkelt.

Teleskopiske glideskinner er enkle å installere og klikker rett på plass takket være deres Easy Clip-funksjon. Lar glideskinnene raskt installeres i Electrolux-, AEG- og Zanussi-ovner med et XXL-rom.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil