Produktdetaljer

Vakuumforesglerruller med 7-lags konstruksjon med dobbel ribbedesign, laget av giftfrie og matsikre materialer. Trygg for fryser, kjøleskap, koking, småkoking og sous vide tilberedning. Arbeidstemperatur fra -30 til +110°C. BPA-fri og FDA-godkjent. Inneholder 2 ruller, 28 x 600 cm. Passer til integrerte og frittstående vakuumpakker.

Produktfordeler

For matkonservering og sous vide tilberedning

Vakuumforseglerruller med BPA-fri flerlagskonstruksjon for matoppbevaring og sous vide tilberedning for å hjelpe til med å beholde friskheten og næringsstoffene lenger

Electrolux - Sous Vide poser - EVSR1

Hold maten frisk og velsmakende lenger

7-lags konstruksjon med dobbel ribbedesign fjerner raskt luft med minimalt inntrykk på maten, blokkerer oksygen og fuktighet for maksimal friskhet.

Electrolux - Sous Vide poser - EVSR1

Tilpass lengden for å passe til ulike typer mat

Lag poser med tilpasset lengde for forskjellige matporsjoner med mindre avfall.

Electrolux - Sous Vide poser - EVSR1

Trygt å bruke

BPA-fri og FDA-godkjent. Laget av ikke-giftige og matsikre materialer - ingen bruk av kjemisk lim i posekonstruksjon.

Electrolux - Sous Vide poser - EVSR1

Universell

Designet for å kunne brukes til alle vakuumpakker: ideell for sous vide tilberedning, matoppbevaring og konservering. Trygg for fryser, kjøleskap, koking og småkoking.

Electrolux - Sous Vide poser - EVSR1

Partnerskap mellom Plastic Bank® og Electrolux

Electrolux går sammen med Plastic Bank® om mindre plast i havet og vil forbedre livene til samfunn som samler plast. Electrolux bidrar til at over tre millioner* engangsflasker av plast ikke ender opp i havet, gjennom de neste tre års partnerskap med Plastic Bank®.

*Prognose om Electrolux bidrag til Plastic Bank® for de neste tre årene.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet