Produktdetaljer

Allsidig, ergonomisk og uten kompromisser. En oppladbar støvsuger med pose konstruert for dagens virkelighet.

Produktfordeler

Electrolux - Oppladbar støvsuger - PF91-ALRP

Ingen kompromisser

Den første oppladbare støvsugeren med pose fra Electrolux som gjør hjemmet ditt uklanderlig rent med én enkelt lading.* *Rengjør opptil 80 m2 gulv med maksimal effekt med én lading og oppfyller EU-kommisjonens forordning nr. 666/2013 om krav til miljøvennlig design for støvsugere med ledning ved støvopptak fra tepper.

Electrolux - Oppladbar støvsuger - PF91-ALRP

Optimal allsidighet.

Unik og fleksibel støvsuger med uttrekkbar slange gjør det enkelt å rengjøre over og under møbler - når som helst.

Electrolux - Oppladbar støvsuger - PF91-ALRP

Hygienisk rengjøring

Pure F9-B med Pure F9-B støvposer forsegler allergener og fint støv med en filtreringseffektivitet på > 99,95 %**. **Gjennomsnittlig filtreringseffektivitet for partikler 0,3-10 µm, målt i henhold til testmetoden EN 60312-1:2017.

Electrolux - Oppladbar støvsuger - PF91-ALRP

Ergonomisk utforming

Perfekt høyde for alle. Med teleskoprøret kan høyden tilpasses deg. Med den unike glidende hovedenheten og det lave tyngdepunktet, er Pure F9-B lett i hånden og enkel å manøvrere. En presist balansert støvsuger.

Electrolux - Oppladbar støvsuger - PF91-ALRP

Ta en pause - hvor som helst

Stopp, pause og start. Med Pure F9-Bst selvstående design kan du ved behov sette støvsugeren bekvemt fra deg i oppreist posisjon, klar til å fortsette rengjøringen når du er det.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet