Produktdetaljer

PURED9 Performace kit holder din PURED9 støvsuger I topp stand

Produktfordeler

s-bag® Ultra Long Performance støvposer

Med PURED9 Performance Kit vil du ha alt du trenger i omtrent ett år med topp ytelse. Pakken inneholder 4 s-bag® Ultra Long Performance støvposer, som gir deg opptil 80 % lengre levetid og 2x mer sugekraft enn en vanlig papirpose. Posen er optimalisert for PURED9 og gir høy filtrering med utmerket luftstrøm og optimal kapasitet, 5 liters støvpose. Støvposen er godkjent av TÜV Rheinland Group - uavhengig testinstitutt. s-bag® er også utstyrt med Powerflow ™, en nyskapende sidebretting, noe som gir mer kapasitet enn en flat pose og sikrer at den er fleksibel og lett å passe inn i støvsugerommet. Posen, sammen med den nye støvposeholderen i PURED9, vil også gjøre det mulig å unngå støvkontakt, takket være den intelligente og automatiske lukke- og utløserfunksjonen.

Hygiene s-filter™

Settet inneholder også Hygiene s-filter™ et filter som fanger selv de aller fineste partikler som pollen, muggsporer, støvmiddavføring og allergener.

s-fresh ™

I settet er det også s-fresh ™ duftgranulat, som gir hjemmet ditt en ren og behagelig sitrusduft under rengjøring.

Motorfilter

Til slutt er settet utstyrt med et motorfilter som beskytter støvsugermotoren mot støvpartikler, noe som gir støvsugeren lengre levetid.

4 x s-bag® Ultra Long Performance, 1 x s-filter® Hygiene, 4 x s-fresh ™ sachets Citrus Burst og 1 x motorfilter

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil