Produktdetaljer

Luftrenser for rom opptil 92m2. Den reagerer på forandringer i luften og du kan følge informasjon om luftkvaliteten i appen. AirSurround-system fordeler luften stille, laveste lydnivå er 17 dB (A). Skreddersy filtrene etter dine behov for maksimal ytelse.

Produktfordeler

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Tilpasset luftrensing

Den nye tilkoblede luftrenseren tilpasser seg forandringer i miljøet ditt.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Reagerer på miljøet ditt

Det unike PureSense-systemet måler kontinuerlig forurensningsnivåene innendørs, justerer luftstrømmen og sørger for at du kommer hjem til et sunt innemiljø. Hvis du er ute, gjør Pure A9 effektivt rent ved å slå på høyeste hastighet. Hvis du er hjemme eller sover, vil den sørge for at du ikke blir forstyrret.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Kan tilpasses enhver situasjon

Ved å forstå dine personlige og sesongmessige behov, hjelper vi deg med å velge riktig filter til din Pure A9. Hvert filter har en unik smart tag som sørger for at luftrenseren fungerer på en optimal måte. Smart-taggen holder også oversikt over filterbruk, slik at du får vite når det er på tide å bytte filter.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Kontinuerlig overvåking

Enten du er hjemme eller på farten, kan du overvåke og optimalisere luftkvaliteten i hjemmet fra appen eller lene deg tilbake og la PURE A9 gjøre det for deg. Sjekk jobben som er utført i en gitt tidsramme, få smarte oppsummeringer eller bare juster innstillingene dine. PURE A9-appen er den perfekte luftrenserassistenten.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Når ut i hvert hjørne

Ved å skape en spiralbevegelse i luften dekker Pure A9 alle deler av rommet effektivt og påser at luften sirkulerer naturlig.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG

Rolig smart

Med et minimumslydnivå på bare 17 dB (A)*, jobber din Pure A9 så stille at du ikke merker det. Selv ved maksimal hastighet er støynivået bare 46 dB (A)*, stillere enn middagssamtalen hjemme. *målt 1 m foran produktet.

Tilbehør

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

5

Høykvalitets produkt

av Aris på 25 desember 2021

veldig fornøyd med design, funksjonalitet og kvalitet

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Aris anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding på et av våre produkter, veldig flott å høre at du er fornøyd. Dersom det er noe vi kan bistå med, ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne.

Med vennlig hilsen Viola

1

Ingen smarthjem støtte

av Øyvind2021 på 31 mai 2021

Tok det for gitt at det var smarthjem støtte mot Google Home og Apple HomeKit. Rett og slett latterlig når man ikke har slikt, men skryter på seg en app. Som om vi var i 2010? Dette må integreres før dette er en sak som kan brukes uten de manuelle knappene. Skal jeg inn på en ny app for hver ting jeg kjøper. Nei det ble historie for lengesiden. Skjerpings!

 • Design
  5
 • Funksjon
  1
 • Kvalitet
  3

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei,

Takk for at du har valgt å legge igjen en kommentar på et av våre produkter. Leit at produktet ikke lever opp til forventingene med støtte mot Google Home or Apple HomeKit. Det er planer om at produktet etter hvert skal inn på slike plattformer, da vi allerede har lansert flere av våre andre apper på disse. Wellbeing-appen som er tilknyttet våre luftrensere er en forholdsvis ny app, dessverre vil det da ta id for å integrere den inn i en tredjepart siden begge appene må kommunisere med hverandre på en god måte.

Dersom du har spørsmål vedrørende produktet ditt, ta gjerne kontakt med oss.Med vennlig hilsen Viola

2

Fint design på luftrenser men APP ødelegger.

av HansOtto på 14 november 2020

APP klarer ikke og koble til server og logge på. Får bare beskjed om å prøve igjen senere. Dessverre kan ikke mange funksjoner aktiveres eller brukes ute APPen. Det ødelegger for hele produktet.

 • Design
  5
 • Funksjon
  2
 • Kvalitet
  4

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei, det er leit å høre at du opplever problemer med appen til luftrenseren. Det kan virke som at det er en iboende feil i maskinen dersom du har fulgt alle steg for oppkobling riktig, og den enda viser til feil. Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan se nærmere på dette problemet. Jeg vil anbefale deg å slette produktet i appen og legge det til på nytt. Påse at nettverket er likt på mobilen og produktet.

Mvh Kristiane

1

For dårlig app + minimal kontroll fra enhet

av Djchain på 15 september 2019

App er for dårlig og uoversiktlig.
Finner f.eks. ikke timer funksjon noen steder.
Måtte bruke flere forsøk for å få den registrert til app.
Og siden det er begrenset hva man kan gjøre med enheten sine fysiske kontroller, så er man nesten avhengig av en app som fungere bedre enn hva den gjør på nåværende tidspunkt...

 • Design
  3
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  3

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Lignende produkter

Electrolux - Luftrenser - PA91-404GY
PureA9 Luftrenser

Luftrenser for rom opptil 92m2. Den reagerer på forandringer i luften og du kan følge informasjon om luftkvaliteten i appen. AirSurround-system fordeler luften stille, laveste lydnivå er 17 dB (A). Skreddersy filtrene etter dine behov for maksimal ytelse.

Electrolux - Luftrenser - PA91-604GY
PureA9 Luftrenser

Luftrenser for rom opptil 129m2. Den reagerer på forandringer i luften og du kan følge informasjon om luftkvaliteten i appen. AirSurround-system fordeler luften stille, laveste lydnivå er 17 dB (A). Skreddersy filtrene etter dine behov for maksimal ytelse.

Electrolux - Luftrenser - FA31-201GY Testvinner hos TV2, Hjelper deg
Flow A3 Luftrenser

Luftrenser for rom opptil 40m2. Flow A3 reagerer på endringer i luftkvaliteten og justerer automatisk viftehastigheten for en effektiv rensing. Den kompakte Flow A3 passer sømløst på trange steder, mens det intutive displayet gjør det enkelt å justere funks...

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet