Oppdag

Kjøkkenapparater

Hele Masterpiece Collection™ med blendere
REN DESIGN

Førsteklasses materialer blandes med slanke, tørkevennlige overflater for kjøkkenverktøy med stil og funksjon

Det rene designet på matprosessorens kontrollpanel

The Masterpiece Collection™

Masterpiece Collection™ er inspirert av verdens beste kokker. Hvert produkt er fullstappet med smarte detaljer, slik som TruFlow®-kniver belagt med titan. Supersterk og holdbar – du kan hakke, mose og mikse selv de hardeste ingrediensene, igjen og igjen.

En Electrolux blender på en kjøkkenbenk

Blandet med presisjon,
maksimal smak

Nyt smoothies som er stappfulle av naturens alle herlige smaker!. I motsetning til høyhastighets blendere, som øker temperaturen på ingrediensene, vil det smarte PowerTilt®-designet og den langsommere motoren holde ingrediensene kjølige mens behandles. Dette bevarer de naturlige næringsstoffene i fersk frukt og grønnsaker enda bedre. Den knuser ikke frøene heller, så det er mindre risiko for harde, bitre rester i smoothien din.

En nylaget, grønn grønnsakssmoothie i en glasskrukke med sugerør

Prøv en smoothie som forrett

Imponér gjestene med en lekker og sunn velkomstdrink, få inspiration til en mer spenndende borddekning og les mer om hva Social Dining er.

Hakk, strimle, bland og visp

Mestre alle slags teknikker med det spesialdesignede utvalget vårt av kutte- og blandetilbehør

En Immersion Blender med visp som lager krem

De fineste ingredienser. Den mest utsøkte smaken.

Vi lette gjennom Frankrikes ville, vakre landskap, etter de best mulige ingrediensene. Deretter forvandlet vi dem til en fyldig bondesuppe med kikertmos. Følg videooppskriften vår, og gjenskap denne deilige retten for familie og venner.

En matprosessor på kjøkkenbenken

Perfekt helning 

PowerTilt® – enkel designforbedring som utgjør en fantastisk forskjell. Det er slutt på å riste kannen for å få alle ingredisenser til å blande seg. Foodprosessoren fra Masterpiece Collection™ er skråstilt, slik at maten på innsiden kastes fremover på bladene i stedet for bare å legge seg over dem. Det betyr at alt blandes jevnt og raskt.

Mestre nye smaker

Kunstferdig tilberedelse med Masterpiece Collection tar frem det beste i hver ingrediens

Butterdeigbiter er den perfekte forretten

Luftig butterdeig med kantarelltapenade

Snitter er perfekte forretter, og vi vil gjerne foreslå en herlig oppskrift som inneholder to hjemmelagde delikatesser, nemlig kantareller og Kalix-rogn. Ved å bruke de unikt tiltede produktene i Masterpiece Collection ™ lokker du fram alle de subtile aromaene ved først å lage smørdeigen i foodprosessoren, før du bruker den til å grovhakke de ferske kantrellene til en tapenade. Legg til en klatt med crème fraîche, som du pisker opp med stavmikserens visp og avslutt med Kalix-rogn på toppen.

Den stilige Immersion stavblenderen sitter pent på kjøkkenbenken

Mesterlig miksing,
i turbofart

Ved hjelp av en stavmikser finner du den raske veien til glatte, myke teksturer uten mindre manuell innsats. Vår unike TruFlow® Pro-teknologi forsterker smaken ved å blande ingrediensene raskt og jevnere. Denne kraftige stavmikseren er enkel å rengjøre og lagre, og kombinerer titanbelagte kniver og en kraftig turbo-boost-motor som enkelt mikser store biter av grønnsaker eller frukt. Den klokkeformede foten betyr at den er også snill med kasserollene dine.

Grønnsaksaus med biter, som dekker en kjele med kokt pasta

Immersion Blender lager luksuriøs sjokolademoussekake og bringebærsaus

Profesjonell kreativitet

Lag mat med restaurant-kvalitet hjemme, faskt og enkelt – hver dag.  Electrolux har jobbet med prestisjetunge restauranter over hele verden i 90 år, og videreutviklet og oppfunnet produkter som gjør at alle ingrediensene kommer til sinrett. Vi har tatt fram et stort antall inspirerende oppskrifter, som hjelper deg å finne ut hva du kan gjøre med Masterpiece Collection™.