Oppdag

Kjøkkenapparater

Hele Masterpiece Collection™ med blendere
REN DESIGN

Førsteklasses materialer blandes med slanke, tørkevennlige overflater for kjøkkenverktøy med stil og funksjon

Det rene designet på matprosessorens kontrollpanel

Avsløring av The Masterpiece Collection™

Masterpiece Collection™ er inspirert av verdens beste kokker. Hver blender er fullstappet med smarte detaljer som forbedrer kjøkkenet, så som TruFlow®-blader belagt med titan. Supersterk og holdbar – du kan hakke, mose og krem e​selv de hardeste ingrediensene, igjen og igjen.

En Electrolux blender på en kjøkkenbenk

Presisjonsblending,
maksimal smak

Nyt smoothies som er stappfulle av naturlige smaker, med blenderen vår. I motsetning til høyhastighets blendere, som øker temperaturen på ingrediensene mens de pulveriseres, vil det smarte PowerTilt®-designet og den tregere motoren holde frukten kjølig mens behandles. Denne bevarer de naturlige næringsstoffene i rå frukt og grønnsaker enda bedre. Den knuser ikke frøene heller, så det er mindre risiko for harde, bitre rester i smoothien din.

En nylaget, grønn grønnsakssmoothie i en glasskrukke med sugerør

Prøv en smoothie som forrett

Imponér gjestene med en lekker og sunn velkomstdrink, få inspiration til en mer spenndende borddekning og les mere om hva Social Dining er.

Hakk, strimle, bland og visp

Mestre alle slags teknikker med det spesialdesignede utvalget vårt av kutte- og blandetilbehør

En Immersion Blender med visp som lager krem

De fineste ingredienser. Den mest utsøkte smaken.

Vi lette gjennom Frankrikes ville, vakre landskap, etter de beste mulige ingrediensene. Deretter forvandlet vi dem til en fyldig bondesuppe med flatbrødmos. Følg videooppskriften vår, og gjenskap denne deilige retten for familie og venner.

En matprosessor på kjøkkenbenken

Vippet perfekt

PowerTilt® – enkel designforbedring som blir til en fantastisk forskjell. Det er slutt på å røre i muggen for å tvinge maten til å blande seg. Matprosessoren fra Masterpiece Collection™ er skråstilt, slik at maten på innsiden kastes fremover på bladene i stedet for bare å legge seg over dem. Det betyr absolutt alt inne i trommelen, som blander jevnt og raskt.

Mestre nye smaker

Kunstferdig tilberedelse med Masterpiece Collection tar frem det beste i hver ingrediens

Butterdeigbiter er den perfekte forretten

Fluffy butterdeig med kantarelltapenade

La den unikt vippede Masterpiece Collection™ låse opp hemmeligheten bak god smak i rettene dine, med denne herlige oppskriften på en svensk delikatesse, Kalix-rogn. Bland deigen uanstrengt i matprosessoren. Deretter bruker du den til grovhakking av sauterte kantareller i en tapenade. Slå deg sammen med crème fraîche-fylde, med Immersion Blender med visp. Den perfekte, lille forretten.

Den stilige Immersion stavblenderen sitter pent på kjøkkenbenken

Mesterlig blanding,
turbofart

Finn den raske veien til glatte, myke teksturer med mindre manuell innsats, med Immersion Blender. Vår unike TruFlow® Pro-teknologi forsterker smaken ved å blande ingrediensene raskt og jevnere. Denne kraftige stavblenderen er enkel å rengjøre og lagre, og kombinerer titanbelagte skjæreblader og en kraftig turbo-boost-motor som enkelt blander tykke grønnsaker eller frukt. Det glatte, klokkeformede hodet betyr at den er også snill med kasserollene dine.

Grønnsaksaus med biter, som dekker en kjele med kokt pasta

Immersion Blender lager luksuriøs sjokolademoussekake og bringebærsaus

Profesjonell kreativitet

Lag mat med restaurant-kvalitet hjemme, dag etter dag, enkelt. Electrolux har jobbet med prestisjetunge restauranter over hele verden i 90 år, og raffinert og innovert med produktene våre for å få best mulig smak. Vi har laget en fest med oppskriftsinspirasjon, som hjelper deg med å finne ut hva du kan gjøre med The Masterpiece Collection™.