Produktdetaljer

Blender med 700 W effekt, svart og med fem hastigheter og pulsfunksjon. En kraftig motor driver de seks bladene i en 5-graders vinklet kanne som forbedrer sirkulasjonen.

Produktfordeler

Konsekvent god smak på alle dine favorittoppskrifter.

Å skape en rekke ulike lekre blandinger har aldri vært enklere enn med Explore 6 og dens Tilt Technology™. En kraftig motor driver de seks bladene i en 5-graders vinklet kanne som forbedrer sirkulasjonen og gir jevnere konsistens i hver enkelt oppskrift.

Bedre miksing med Tilt Technology™

Oppnå ønsket tekstur hver gang med vår innovative Tilt Technology™. Blenderkannen er vippet i en 5 graders vinkel og forbedrer sirkulasjonen for en jevnere, mer konsistent tekstur i alle dine favorittretter.

Knus is på den enkle måten

Lag knust is med vår tilpassede Ice Crush-funksjon. De seks hardføre bladene gjør jobben og knuser isbiter på et øyeblikk – og det er enklere enn noensinne å blande egne forfriskninger hjemme.

Fem hastigheter og pulsfunksjon for full kontroll

Eksperimenter på kjøkkenet og gled deg over en lik og konsekvent konsistens. Velg mellom fem forskjellige hastigheter, og lag herlige smoothier, dipper og puréer raskt, enkelt og problemfritt. For et ekstra kraftstøt velger du pulsfunksjonen.

Kanne og kniver kan vaskes i oppvaskmaskin

Oppvasken etter å ha mikset en deilig smoothie eller en forfriskende sorbet er enkel med kanne og kniver som kan vaskes i oppvaskmaskinen.

BPA-fri plast

Plasten i blenderen er BPA-fri, derfor kan du være trygg på at maten din ikke kommer i kontakt med plastkjemikalier. Ta vare på helsen din – én smoothie av gangen.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.