The Masterpiece Kolleksjon Full Size Food Processor EFP9400

3,7

3,7 (3 Anmeldelser)

PowerTilt®-teknologi og TurboBoost-motor

PowerTilt®-teknologi sammen med den kraftige induksjon TurboBoost-motoren gir deg jevn- og forsterket smak med mer presis kutting.

Flere nyttige verktøy og tilbehør

Et komplett utvalg av forskjellige verktøy for å håndtere enhver ingrediens. Inkluderer store og små hakkekniver, minihakker, skål, vendbar riveskive, justerbar snitteskive, visp, deigkrok og pommes frites kutter.

Titanblader

Titanbelagte kutteblader holder seg skarpe lenger.

4,2- og 2,2 liters boller

To BPA-frie boller, 4,2- og 2,2 liter.

Spesifikasjoner

Nøkkelspesifikasjoner
 • Accent colour: Svart
 • Nordic_FP_Speeds: Yes
 • Watt: 1200
 • Bowl Capacity 1: 4.2
 • Bowl Capacity 2: 1.2
 • Kanne: N/A
 • Lengde på kabel (m): 1
Spesifikasjon
Prestasjon
 • Watt: 1200
Installasjon
 • Accent colour: Svart
 • Utvendige mål HxBxD (mm): 480x230x280
Annet
 • Produktnummer (PNC): 910 013 222
 • Nordic_FP_Speeds: Yes
 • Bowl Capacity 1: 4.2
 • Bowl Capacity 2: 1.2
 • Kanne: N/A
 • Lengde på kabel (m): 1
 • PNC: 910 013 222
 • EAN-kode: 7332543556816

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

2

Føler meg lurt...

av Magni på 22 februar 2020

Ville spandere litt penger for å få en skikkelig maskin som tok større mengder og var kraftig nok.
Det står at den skal ta 4,2 liter, det gjør den ikke....3liter vatn var Max jeg kunne ha oppi.
Mulig at bollen er 4,2 liter, men det må være med luft og ikke noe jeg kan utnytte.
Prøvde å lage fiskefarse av 700g fisk, det maktet ikke maskinen, da ville den bare stoppe. Måtte ta fisken i to omganger, og det hadde og en billig maskin klart.
Da tenkte jeg at jeg skulle prøve en oppskrift som sto i bruksanvisningen til maskinen. Prøvde hvetebakst oppskriften og brukte digital vekt for å få korrekt mengde, da stoppet maskinen og startet aldrig mer.
Ble sendt inn til reparasjon der de sier at motor er skiftet.
Nå har jeg prøvd pizzadeig oppskriften, og maskinen hadde problem med den og. Turte ikke å kjøre den til eg var fornøyd, da maskinen stoppet nesten opp.
Har prøvd den på raspet ost, det gikk greit.
Minus for mange deler å vaske og at det legger seg deig inn i akselen når en elter.
Ville ikke spandert så mye penger på denne maskinen om jeg hadde visst hvor svak den er.

 • Design
  3
 • Funksjon
  1
 • Kvalitet
  1

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

5

Å kutte, hugge og piske har aldri vært enklere!

av Sara på 21 juni 2018 Oversatt fra italiensk

Jeg liker ikke å tilbringe for mye tid på kjøkkenet, men dette betyr ikke at jeg ikke liker å tilberede sunn, enkel og rask mat, og denne foodprosessoren har blitt min trofaste følgesvenn i nesten alle mine daglige kulinariske opplevelser. Må jeg tilberede basen til en saus eller en saus? Med min EFP9400 i en gest har jeg alle ingrediensene jeg trenger strimlet med presisjon. Har jeg lyst på en guacamole? Om to minutter har jeg den klar til å bringe til bordet. Knusing av is er absolutt ikke noe problem for de tre titanbelagte bladene, i tillegg til å tilberede sunne frukt- og grønnsaks smoothies for hele familien. Karaffelen har faktisk en kapasitet på omtrent to liter, så på en gang kan jeg få en god mengde juice av enhver smak. Enkel å bruke, kraftig og virkelig effektiv, den kan rengjøres i en bevegelse med en fuktig klut eller settes i oppvaskmaskinen. Det er veldig fint også estetisk: holdes på arbeidsflaten når det ikke er i bruk, møblerer det kjøkkenet. Lokket er utstyrt med en praktisk målehette og en sikkerhet som forhindrer at den skrus av når den er i drift og med små barn i huset er noe sånt verdsatt! Jeg kan bare anbefale denne semi-profesjonelle roboten til de som meg som leter etter brukervennlighet og spare tid uten å gi fra seg ferske, sunne retter og vil ha nystekte forberedt. Den tar liten plass og er utstyrt med et helt sett med kniver (både til julienne og skiver) og to containere med ulik kapasitet. Å skape på kjøkkenet har aldri vært så morsomt. Den eneste feilen? Jeg vil legge til "pisker" tilbehøret som kan kjøpes separat, for å gjøre det virkelig komplett for alle behov, fra pisking av eggehvitene til å blande flytende deiger. Jeg løste problemet ved å kjøpe en visp til montering hver for seg! Jeg anbefaler det virkelig: det fortjener alle stjernene som er mulige, spesielt for den høye kvaliteten på materialene som utgjør det, til tross for at jeg bruker kontinuerlig bruk av hver dag!

Automatisk oversatt av Google

 • Design
  5
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  5
 • Sara anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
4

Profesjonell matprosessor som gir stor tilfredshet

av Giorgia på 31 mai 2018 Oversatt fra italiensk

Jeg kjøpte denne foodprosessoren fordi vi i min familie er små mesterkokker, og vi lager spesielle oppskrifter i store mengder. Vi er helt fornøyd med valget. Julienne og tilskårne tilbehør er fantastisk, det tar bare noen sekunder å kutte store mengder. Den store munnen er veldig behagelig å sette inn maten som skal kuttes. Bra blad for makulering og praktisk for mindre beholder for mindre mengder. Den eneste lille mangelen som kompenseres av at vi heldigvis har en planetblander, emulgerer, pisker ingrediensene for å lage søtsaker, er ikke så lett som de andre funksjonene. Dette er den eneste grunnen til at jeg ikke gir 5 stjerner. Men etter å ha kjøpt den for å hogge og klippe, vil jeg si at jeg er helt fornøyd!

Automatisk oversatt av Google

 • Design
  5
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  5
 • Giorgia anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn og bestill originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop. De leveres hjem til deg.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt