Produktdetaljer

Explore Connected kjøkkenvekt 1stk(10pk).

Produktfordeler

Bluetooth-tilkoblet kjøkkenvekt

Den Bluetooth-tilkoblede kjøkkenvekten er det essensielle verktøyet for å hjelpe deg med å være nøyaktig med oppskriften din, samtidig som du får vite om næringsinnholdet i ingrediensene dine.​ Electrolux Scale-appen er en enkel og brukervennlig app som hjelper deg med å spore næringsinnholdet i måltidene dine og ingredienser, sammenlignet med det anbefalte daglige inntaket av proteiner, karbohydrater osv., som beregnes av Electrolux Scale-appen basert på profilinformasjonen din. ​Takket være Journal-funksjonen kan du lagre den daglige informasjonen din slik at du holder bedre oversikt over næringsinntaket.​

Enkelt og intuitivt

Grensesnittet er enkelt og intuitivt, det er lett og slankt, så det passer perfekt på ethvert kjøkken. Alle vektens funksjoner er med berøringssensorer.

Electrolux Scale App

Vekten sender umiddelbart all informasjon om ingrediensene plassert på den til appen. Appen er enkel og lett å navigere i, og kan også brukes offline (uten at vekten er tilstede).​ Appen er tilgjengelig for iOS- og Android-telefoner.

1 x vekt 3 x AAA-batterier

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.