Produktdetaljer

Explore Connected kjøkkenvekt 1stk(10pk).

Produktfordeler

Electrolux - Accessory - BKS1

Bluetooth-tilkoblet kjøkkenvekt

Den Bluetooth-tilkoblede kjøkkenvekten er det essensielle verktøyet for å hjelpe deg med å være nøyaktig med oppskriften din, samtidig som du får vite om næringsinnholdet i ingrediensene dine.​ Electrolux Scale-appen er en enkel og brukervennlig app som hjelper deg med å spore næringsinnholdet i måltidene dine og ingredienser, sammenlignet med det anbefalte daglige inntaket av proteiner, karbohydrater osv., som beregnes av Electrolux Scale-appen basert på profilinformasjonen din. ​Takket være Journal-funksjonen kan du lagre den daglige informasjonen din slik at du holder bedre oversikt over næringsinntaket.​

Electrolux - Accessory - BKS1

Enkelt og intuitivt

Grensesnittet er enkelt og intuitivt, det er lett og slankt, så det passer perfekt på ethvert kjøkken. Alle vektens funksjoner er med berøringssensorer.

Electrolux - Accessory - BKS1

Electrolux Scale App

Vekten sender umiddelbart all informasjon om ingrediensene plassert på den til appen. Appen er enkel og lett å navigere i, og kan også brukes offline (uten at vekten er tilstede).​ Appen er tilgjengelig for iOS- og Android-telefoner.

1 x vekt 3 x AAA-batterier

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.