Produktdetaljer

Sikkerhetssysteminnløpsslange med sikkerhetsventil, med koblinger og nettfilter for vaskemaskiner, vaskemaskin med tørketrommel og oppvaskmaskin. Inneholder 1 stk, 2,5 m patentert.

Produktfordeler

Forhindre oversvømmelser av varmt vann

Inntaksslangen med sikkerhetssystem har en spesiell stoppventil som reagerer på vannkontakt, og stopper vannstrømmen ved lekkasjer. Et lite vindu varsler deg når slangen må skiftes ut.

Forebygg oversvømmelse når du bruker inntaksslangen med sikkerhetssystem

Inntaksslangens sikkerhetssystem med spesialventil stopper vannstrømmen når den kommer i kontakt med vann, og forhindrer lekkasjer og oversvømmelser. Et lite vindu blir dessuten rødt når tiden er inne for å skifte ut slangen.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Bilde på kjøkken

Lignende produkter

Electrolux - Slange - E2WII250A
Inntaksslange - Klassisk IMQ

Klassisk innløpsslange med koblinger for vaskemaskiner, vaskemaskin med tørketrommel og oppvaskmaskin. Inneholder 1 stk, 2,5 m Universal.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet