Produktdetaljer

Lagre vin selv på det minste kjøkkenet. Opplev spesiallagring av vin på selv det minste kjøkkenet med det kompakte 900 vinskapet. Det lagrer opptil 18 flasker mellom 5 ° C og 20 ° C, avhengig av dine behov. Sørg for at hvert glass du heller, virvler og smaker har riktig temperatur når du vil ha det.

Produktfordeler

Oppbevar vin selv på det minste kjøkkenet

Opplev spesiallagring av vin på selv det minste kjøkkenet med det kompakte 900 vinskapet. Det lagrer opptil 18 flasker mellom 5 ° C og 20 ° C, avhengig av dine behov. Sørg for at hvert glass du heller, virvler og smaker har riktig temperatur når du vil ha det.

Vinskapet avkjøler alltid til perfeksjon

Oppbevar vinen ved perfekt temperatur i vårt vinskap, for et deilig skjenket glass hver eneste gang. Det er enkelt å velge en temperatur mellom 5°C og 20°C, slik at du kan styre nøyaktig hvilken temperatur du ønsker på vinen.

18 flasker, 1 vinskap

Ikke bekymre deg for å gå tom for plass i kjøleskapet til lagring av vin før et middagsselskap. Vårt vinskap har plass til å lagre opptil 18 flasker om gangen.

Du får plass til vinflasker i alle størrelser i vårt vinskap

Vinskapet gir plass til selv store flasker, fra magnum champagneflasker til prosecco. Utformet for absolutt fleksibilitet slik at hyllene kan lagre flasker med ulike former og størrelser. Du finner alltid plass til favorittdrikkevaren din.

Vinskapet med sømløs integrering

Vinskapet passer sømløst inn i selv små kjøkken. Det kompakte designet uten utstående håndtak, betyr at den sitter tett inntil andre apparater. Og siden den ble utviklet for å komplementere hele serien, ser den flott ut hvor som helst.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet