Produktdetaljer

Med 900 kaffemaskin kan du nyte en deilig kaffekopp i komforten av ditt eget hjem. Du kan enkelt lage alt fra espresso til cappuccino - bare velg en kaffetype, og maskinen gjør resten med perfeksjon som på et baristanivå.

Produktfordeler

Din egen barista hjemme

Med 900 kaffemaskin kan du nyte en deilig kaffekopp i komforten av ditt eget hjem. Du kan enkelt lage alt fra espresso til cappuccino - bare velg en kaffetype, og maskinen gjør resten med perfeksjon som på et baristanivå.

Enkel justerbar styrke på kaffen

Det er opp til deg å velge hvordan du vil ha kaffen din, og med denne kaffemaskinen er det enkelt. Når du velger drikken din, øker eller minker du mengden og styrken på kaffen. Du kan velge mellom en sterk kaffe om morgenen til en mildere drikke om kvelden.

Tilpass en perfekte cappuccino med melkemengdefunksjonen

Tilpass en perfekt latte, cappuccino, macchiato eller flat white med melkemengdefunksjonen. Bare med et trykk kan du spesifisere ønsket melkemengde til dine favorittdrikker.

Melkebeholder - perfekt melk til favorittkaffen din

Nyt steamet melk som på en kaffebar, i ditt eget hjem. Vår termo melkebeholder holder melken ved perfekt temperatur for å lage den type skum du foretrekker i kaffen din - enten det er flat white, latte eller cappuccino.

Flere kaffekopper problemfritt med MultiCup

Slapp helt av med vissheten om at du kan lage flere kaffekopper samtidig med MultiCup-innstillingen. Enten du lager kaffe etter middag eller serverer en stor brunsj, kan du enkelt servere deilige varme drikker til flere samtidig.

Professional High Pressure Steamer, perfekt skummet melk

Vår Professional High Pressure Steamer gjør det enkelt å varme opp og skumme melk til kaffen din. Perfekt hver gang. Nyt fordelene av øyeblikkelig kokende vann slik at du raskt og enkelt kan lage te og andre varme drikker.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil