Produktfordeler

Din egen barista hjemme hos deg

Med 900 Coffee Machine (kaffemaskin) kan du nyte en deilig kaffekopp i komforten av ditt eget hjem. Du kan enkelt lage alt fra espresso til cappuccino - bare velg en kaffetype, og maskinen gjør resten med barista-nivå perfeksjon.

Enkel justerbar styrke på kaffen

Det er opp til deg å velge hvordan du vil ha kaffen din, og med denne maskin er det enkelt. Når du velger drikken din, øker eller minker du mengden og styrken på kaffen. Du kan velge fra en sterk kaffe om morgenen til en mildere drikk om kvelden.

Electrolux - Integrert kaffemaskin - KBC65T

Tilpass en perfekte cappuccino med melkemengdefunksjonen

Tilpass en perfekt latte, cappuccino, macchiato eller kaffe med melk med melkemengdefunksjonen. Bare med ett knappetrykk kan du spesifisere den korrekte melkemengden til dine favorittdrikker.

Electrolux - Integrert kaffemaskin - KBC65T

En ekte, café-stil, cappuccino når det passer deg

Hemmeligheten til perfekt cappuccino ligger i melken. Kaffemaskinen vår har en cappuccinatore som betyr at du kan nyte luksusen av en cappuccino når det passer deg. Ved å legge til luft og varme har det aldri vært enklere å lage silkeaktig melkeskum.

Flere kaffekopper problemfritt med MultiCup

Slapp helt med vissheten om at du kan lage flere kaffekopper samtidig med MultiCup-innstillingen. Enten du lager kaffe etter middagen eller serverer en stor brunsj, kan du enkelt servere deilige varme drikker til flere samtidig.

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

2

Dårlig kvalitet

av Ravnen på 28 mai 2021

Støtter tidligere anmelder. Vår maskin holdt i seks år før delene begynte å svikte. Reparatør skal ha nærmere 7000kr for å reparere den, så da får jo folk vurdere selv om et slikt produkt er verdt prisen. Hadde de utvidet garantien så hadde det vært greit nok. Lager for øvrig god kaffe når den fungerer.

 • Design
  4
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  1

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei,

Takk for at du har valgt å legge igjen en kommentar på et av våre produkter. Vi forstår frustrasjonen godt dersom produktet kun varer til akkurat utenfor garantitiden. Flott at produktet har laget god kaffe. Levetiden på produkter avhenger av bruk og slitasje. Levetiden på våre produkter er mellom 5-25 år.

Med vennlig hilsen Viola

2

Virker fint i 5 år før alt ryker

av Aaa på 27 oktober 2020

Dårlig kvalitet. Og holder 4-5 år.................................

 • Design
  4
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  1

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei,
Leit å høre at produktet ditt har gått i stykker etter 5 år. Er det slik at hele produktet er gåent, eller er det kun en del som er ødelagt? Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan se nærmere på saken og produktet ditt. Mail-adressen vår er kundeservice@electrolux.no.
Med vennlig hilsen Ellisiv

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

5

Svart matte

av Arkadiusz på 22 april 2021 Oversatt fra polsk

Enkelt, men vakkert utseende. Enkel tilberedning av kaffe, smak som på kafé. God morgen med elektrolux, varm infusjon ... Moderne design i et moderne kjøkken. Et produkt det er verdt å anbefale.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Arkadiusz anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
5

Vakker og praktisk

av Sima på 30 november 2020 Oversatt fra litauisk

Vakker og praktisk innretning på kjøkkenet. Stor kaffe, mange funksjoner ... ennå ikke testet alle mulighetene. En slik enhet skal være hjemme hos alle.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Sima anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Lignende produkter

Electrolux - Integrert kaffemaskin - KBC65X
900 Innbygging Espressomaskin

Helautomatisk espressomaskin som lager kaffe fra kaffebønner eller ferdigmalt kaffe. Multikopp-funksjonen gjør at du kan lage inntil seks kopper samtidig. Du kan også selv velge kaffestyrke, kaffemengde og vanntemperatur. Dampfunksjonen hjelper deg å lage d...

Electrolux - Integrert kaffemaskin - EBC65X
900 Innbygging Espressomaskin

Kaffe-/espressomaskin for innbygging i rustfritt stål og glass. Bygget i beste kvalitet, og kan enkelt betjenes og justeres til din personlige smak. Designet er elegant og stilfullt, og passer perfekt til øvrige produkter i Electrolux-serien av kompaktprodu...

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn og bestill originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop. De leveres hjem til deg.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt