Matlagingstilbehør

Ta matlagingen til et nytt nivå med det rette kjøkkenutstyret og tilbehøret.

Matlagingstilbehør
59 av 59
 • Electrolux - Salt Block - E2SLT
  SALT BLOCK

  Saltstein for tilberedning av mat i stekeovnen, på induksjonsplatetoppen eller på grillen. Kan også fryses.

 • Electrolux - Roasting Pot - E9KLLC1
  Roasting pot/pan

  Bruk stekegryten til å tilberede alt fra gryteretter til kjøtt, grønnsaker og fjærkre. Brun og småkok retten på koketoppen og fullfør i ovnen i én praktisk prosess. Holder alle de gode smakene i stekegryten og gir et saftig og mørt resultat hver gang.

 • Electrolux - Stekepanne - E9KLFP01
  Frying pan 28 dia. no lid

  The secret ingredient i velsmakende mat er kokekarene dine. Infinite Chef Collection Frying Pan er en svært allsidig stekepanne for å kunne tilberede/steke steker og fiskefileter til de er perfekte, samtidig som fuktigheten reduseres for å kunne bevare best mulig smak og konsistens. Dimensjoner: Ø 28 Infinite Chef Collection Frying Pann er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å nøyaktig kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en spesifikk rett eller type mat. Laget av unik, premium 5-lags materiale. De har 18/10 profesjonell overflate i rustfritt stål over en lett aluminiumskjerne, noe som gir rask og jevn varmefordeling. Perfeksjonert for induksjonkomfyrtopper, men passer til alle typer komfyrtopper. Kan trygt vaskes i oppvaskmaskin og varmes i ovnen på opp til 250 ºC.

 • Electrolux - Chinois colander - E9KLCS01A
  Chinois colander

  Infinite Chef chinois-dørslag hjelper deg med å lage silkemyke sauser, deilige supper og puddinger uten at du mister noen av smakene.

 • Electrolux - Grillpanne - E9HL33
  Plancha Grill

  Gjør koketoppen din til en grill og få smaken av utendørsgrill hele året med Plancha Grill. Nyt fresende grillmat med saftige steker, deilige grønnsaker og fersk sjømat når som helst.

 • Electrolux - Tidsur - E4KTAT01
  Cooking Timer egg shape

  En 60-minutters timer i rustfritt stål med sateringsbelegg som kommer til å gjøre seg godt på ethvert kjøkken.

 • Electrolux - Barnesikring for platetopp - E4OHPR55
  Child protection for built-in

  Denne barnesikringen for innebygde komfyrtoppen holder barnas nysgjerrige hender vekk fra å berøre eller velte varme kjeler panner og beskytter dem fra å bli brent. Beskyttelsen er universell og passer for alle innebygde komfyrtopper og er lett å montere. Dimensjoner: Min. 50 cm – maks. 65 cm

 • Electrolux - Kasserolle - E9KLSP01
  Stockpot 24 dia. with lid

  The secret ingredient i velsmakende mat er kokekarene dine. Med Infinite Chef Collection Stock Pot med 9 l kapasitet kan du lage lekre retter til familie og venner. Den er perfekt når du skal lage al dente pasta ved hjelp av pastainnlegget, eller når du skal dampe grønnsaker med dampsettet. Dimensjoner: 9 l, Ø 24 Kasserollen er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å nøyaktig kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en spesifikk rett eller type mat. Laget av unik, premium 5-lags materiale. Den har 18/10 profesjonell overflate i rustfritt stål over en lett aluminiumskjerne, noe som gir rask og jevn varmefordeling. Perfeksjonert for induksjonkomfyrtopper, men passer til alle typer komfyrtopper. Kan trygt vaskes i oppvaskmaskin og varmes i ovnen på opp til 250 ºC.

 • Electrolux - Sautèpanne - E9KLCS01
  Conical sauté 22 dia. no lid

  Infinite Chef Sautè kasserolle

 • Electrolux - Lav kasserolle - E9KLLC01
  Low casserole 30 dia. with lid

  The secret ingredient i velsmakende mat er kokekarene dine. Infinite Chef Collection Low Casserole med sin kapasitet på 4,5 l har en god størrelse og er perfekt når du lager en deilig risotto, kyllinggryter, posjert egg eller alle andre retter som tilberedes best med litt ekstra plass. Doble håndtak gjør den lettere å løfte. Dimensjoner: 4,5 l, Ø 30 cm Infinite Chef Collection Low Casserole er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en spesifikk rett eller type mat. Laget av unik, premium 5-lags materiale. De har 18/10 profesjonell overflate i rustfritt stål over en lett aluminiumskjerne, noe som gir rask og jevn varmefordeling. Perfeksjonert for induksjonkomfyrtopper, men passer til alle typer komfyrtopper. Kan trygt vaskes i oppvaskmaskin og varmes i ovnen på opp til 250 ºC.

 • Electrolux - Pizzasteinsett - E9OHPS01
  Pizza stone set

  Hemmeligheten til fantastisk pizza er alltid en pizzastein. Lag fantastisk pizza i din egen ovn, eller på grillen med denne pizzasteinen hvor du også får med en praktisk pizzaspade. Et svært enkelt tiltak for å revulosjonere hjemmelaget pizza, må prøves!

 • Electrolux - Mikrobølgeovn rengjøringsmiddel - E6MCS101
  Microcare - Microwave cleaner

  Dette kraftige kvalitetsrengjøringsmiddelet løser opp fett og flekker på innsiden og utsiden av mikrobølgeovnen din. Det fjerner effektivt bakterier, mugg og uvelkomne lukter samtidig som det er miljøvennlig og giftfritt.

 • Electrolux - Kasserolle - E9KLSA01
  Saucepan 22 dia. with lid

  The secret ingredient i velsmakende mat er kokekarene dine. Infinite Chef Collection Saucepan gir deg ny iver når du lager mat og lar deg samle en rekke ulike typer mat i én allsidig sausepanne for at du kan lage de lekreste resultatene. 3 l volum og korte, rette sider lar deg glasere, blande, stue og karamellisere med stor selvsikkerhet. Perfekt for tilberedning av saus, med volummarkeringer på innsiden som gir nøyaktig måling. Dimensjoner: 3 l, Ø 22 Kjelen er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å nøyaktig kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en spesifikk rett eller type mat. Laget av unik, premium 5-lags materiale. De har 18/10 profesjonell overflate i rustfritt stål over en lett aluminiumskjerne, noe som gir rask og jevn varmefordeling. Perfeksjonert for induksjonkomfyrtopper, men passer til alle typer komfyrtopper. Kan trygt vaskes i oppvaskmaskin og varmes i ovnen på opp til 250 ºC.

 • Electrolux - Pastasil - E9KLPS01
  Pasta Insert

  Infinite Chef Collection Pasta Insert gjør det lettere å renne av kokt pasta og er perfekt for å beskytte delikat pasta fra å brekke eller gå i stykker. Bare løft ut innlegget, så renner vannet tilbake i kjelen mens store håndtak beskytter hendene dine mot varmt vann. Utformet spesielt for å passe sammen med Electrolux Infinite Chef Collection kasserolle med 9 l. Dimensjoner: Ø 24 cm Pastainnlegget er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å nøyaktig kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en bestemt rett eller type mat for å kunne få frem den beste smaken og konsistensen på ingrediensene.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn deksel - E4MWCOV1
  Microwave cover

  Konsentrer varmen rundt retten din og hold den smakfull og fuktig under oppvarming i mikrobølgeovnen. Dette praktiske mikrobølgelokket plasseres direkte over maten din og forebygger også spruting og flekker på innsiden av mikrobølgeovnen. Laget av robust plast og tåler oppvaskmaskin. Dimensjoner: Ø 265 mm

 • Electrolux - Wok - INFI-WOK
  Infinite Wok

  Den stilige Infinite Wok for induksjonstopper tilfører større variasjon og ny iver til matlagingen din. Du kan steke med alle fordelene som ved tradisjonell woking, men med den hastigheten, energieffektiviteten og temperaturkontrollen som moderne induksjonsvarme gir. Støtteringen gir samme naturlige bevegelser som med en rund wok og er i tillegg ideell for servering.

 • Electrolux - Dampinnsats - PKKS8
  PKKS8 STEAM-KIT SET

  Dampkoking av mat er en sunn og rask tilberedningsmetode som får frem det beste av smaken og konsistensen til ingrediensene. Lag retter på kjøkkenet ditt med det samme verktøyet som profesjonelle kokker bruker. Dette kvalitetssettet i rustfritt stål kommer i en rekke av ulike størrelser for å kunne passe med alle typer ingredienser, fra fisk og kjøtt til ris og grønnsaker. Små perforeringer lar dampen sirkulere rundt maten samtidig som den holder overflødig vann utenfor. Utformet for å kunne brukes med dampovn fra Electrolux. Tåler oppvaskmaskin.

 • Electrolux - Proffbrett - E9OOPT01
  Patisserie Tray

  Bak like enkelt som en profesjonell, hver gang. Kos deg med ferskbakte baguetter og bakevarer med perfekt, gyllen skorpe som er myke på innsiden. Perforeringer i aluminiumsbrettet lar varmen og dampen fritt sirkulere rundt deigen, noe som gir den en sprø konsistens og en myk, fuktig innside. Også perfekt til tørking av mat, slik som epleringer eller grønnsaker. Slippbelegg og lett å rengjøre. Utformet for å kunne brukes med CombiSteam-ovner fra Electrolux. Dimensjoner: 46,6 x 38,5 cm

 • Electrolux - Pizzasteinsett - E9OHPS1
  Pizza stone kit

  Skapa italienska smaker som aldrig förr med pizzastenen från Electrolux. Eftersom den är tillverkad av mycket hållbart material behålls den höga temperaturen för att ge snabb, jämn uppvärmning som ger din pizza den perfekta knaprigheten - varje gång.

 • No Brand - MicroCare Microwave cleaner - M3OCS200
  Ovn's og Mikro Rens Spray, 500 ml (Recommended by Electrolux, AEG, Zanussi)

  Hold ovn og mikro fri for rust og vanskelige flekker med vår Ovns og Mikro Rense Spray. Det er enkelt å rengjøre ovn, mikro og grill med denne sprayen. Sprayen fjerner vanskelige flekker og tar vare på produktets overflate slik at det ser nytt ut lenger.

 • Electrolux - Dampinnsats - E9OOGC23
  Baking tray, Gastronorm 2/3

  FISK-/GRØNNSAKPANNE FOR KOMBIDAMPER

 • Electrolux - Stekebrett - E9OOAF00
  AirFry Tray

  Med AirFry-brettet kan du steke perfekte sprøstekte grønnsaker og knasende gode pommes frites. Den optimaliserte luftsirkulasjonen til AirFry-brettet fjerner behovet for å vende maten, og du kan tilbrede større mednged mat. AirFry-brettet kan brukes med alle XXL-ovner ved bruk av Pizza- eller True Fan Cooking-funksjonen slik at du oppnår ideelle stekeresultater.

 • No Brand - Kullfilter - TYPE48
  Carbon filter type 48

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - EFF77
  Carbon filter EFF77 Long Life

  LongLife kullfilter til ventilatorer som sørger for at kjøkkenet forblir luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett som dannes ved matlaging. LongLife kullfiltere er vaskbare og varer i 3-5 år.

 • No Brand - Kullfilter - SUPCHARC-F
  Super Performing Charcoal filter

  Super Performing Charcoal Filter - den nye generasjonen kullfilter! Filtrerer bort damp og matos nesten like effektiv som ved utlufting, og kan enkelt installeres uten at det synes. Fillteret kan regenereres og har svært lang levetid.

 • No Brand - Kullfilter - SUPCHARCF1
  Super Performing Charcoal filter Street2.0

  Super Performing Charcoal Filter - den nye generasjonen kullfilter! Filtrerer bort damp og matos nesten like effektiv som ved utlufting, og kan enkelt installeres uten at det synes. Fillteret kan regenereres og har svært lang levetid.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE01
  Carbon Filter - predeccesor Type 15

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse. 1stk, square shape.

 • No Brand - Kullfilter - MCEF02
  Carbon Filter Resett EFF62

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse. 2stk.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE04
  Carbon Filter - predecessor EFF72

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE06
  Carbon Filter compatible witth Type 48

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE08
  Carbon Filter - predecessor Type 28

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE07
  Carbon Filter compatible with TYPE190

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE09
  Carbon Filter - predecessor EFF75

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse. 2stk.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE10
  Carbon Filter compatible with Type 303

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE11
  Carbon Filter Resett TYPE20 Long Life

  Long Life - Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE12
  Carbon Filter - predecessor Type 47

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse. 2stk.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE13
  Carbon Filter - predecessor of Type 30

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE15
  Carbon Filter compatible with Type10

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE17
  Carbon Filter - predecessor TYPE25

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE18
  Carbon Filter - predeccessor Type 60

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE20
  Carbon Filter - predecessor TYPE150 Long Life

  Long Life - Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE31
  Carbon Filter - predecessor EFF77 Long Life

  Long Life - Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE29
  Carbon Filter - predecessor Type 14 Long LIfe

  Long Life - Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE33
  Carbon Filter Resett EFF76 Long Life

  Long Life - Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE39
  Carbon Filter compatible with Type 29

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse. 2stk.

 • No Brand - Kullfilter - ECFB02
  Charcoal Filter round shape 2 pcs

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - ECFBLL01
  Long lasting and high efficiency (LLHE) charcoal filters round shape

  Long Life | High Efficiency - Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen.

 • No Brand - Kullfilter - ECFBLL02
  Long lasting and high efficiency (LLHE) charcoal filters rectangular shape

  Long Life | High Efficiency - Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen.

 • No Brand - Kullfilter - SUPCHARCE2
  New version of Super charcoal filter ELICA

  Super Performing Charcoal Filter - den nye generasjonen kullfilter! Filtrerer bort damp og matos nesten like effektiv som ved utlufting, og kan enkelt installeres uten at det synes. Filteret kan regenereres og har svært lang levetid.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE21
  Carbon Filter - predecessor TYPE57

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse. 2 runde, byttes hver 4-6 mnd. Passer til: DPE5650G

 • No Brand - Kullfilter - MCFE37
  Carbon Filter - predecessor Type 58

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - MCFB54
  Carbon Filter ELX100

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • No Brand - Kullfilter - MCFB49
  Carbon Filter Standard

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • Electrolux - Stekebrett - E3RHK600
  Drip Tray for Refrigerator 60 cm

  Utette forpakninger er det siste du trenger blant all den gode ferske maten i kjøleskapet. Disse brettene leder væske som drypper ned til fronten, hvor det er enkelt å se hva som skjer og fjerne det før det gjør noen skade. 60 cm

 • No Brand - Kullfilter - TYPE59
  carbon filter

  Vaskbart kullfilter for ventilator EFT5540OX

 • No Brand - Kullfilter - SUPCHARCE1
  Super Performing Charcoal filter

  Super Performing Charcoal Filter - den nye generasjonen kullfilter! Filtrerer bort damp og matos nesten like effektiv som ved utlufting, og kan enkelt installeres uten at det synes. Fillteret kan regenereres og har svært lang levetid.

 • No Brand - Kullfilter - SUPCHARCOM
  Super Performing Charcoal filter

  Kullfilteret for kjøkkenventilatorer forhindrer matlukt på kjøkkenet. Filteret absorberer fett og lukt som fordamper under matlaging. Regenerer kullfilteret annenhver måned for best prestasjon av din ventilator.