Produktdetaljer

Unikt forhåndsladet filter gir en svært effektiv barriere, og fanger 99,5% av partiklene så små som 0,3 mikron. Aktivt karbon fjerner ubehagelige lukt, mens den sylindriske utformingen betyr større kapasitet og lengre levetid.

Produktfordeler

Electrolux - Air Purifier - EFDBRZ6

360 Filtreringsteknologi

PURE A9 360-filtre har et unikt forhåndsladet, ultrafint filter som gir en svært effektiv barriere mot mikroskopiske partikler, og fanger 99,5% av irriterende stoffer så små som 0,3 mikron. Det sylindriske filteret har et enormt overflateareal som betyr større kapasitet og lengre levetid, samtidig som det gir en eksepsjonell høy luftsirkulasjon.

Electrolux - Air Purifier - EFDBRZ6

Fanger ubehagelig lukt

Hvert Pure A9 360-filter har et unikt lag med svært porøse Active Carbon-pellets som gir eksepsjonell absorpsjon av lukt og gasser som vanligvis finnes i hjemmemiljøet. Flyktige organiske forbindelser som genererer lukt assosiert med kjæledyr, søppel, matlaging og til og med husholdningskjemikalier er fanget for

Electrolux - Air Purifier - EFDBRZ6

Beskytt familien mot uønskede gjester / Anti-bakteriell beskyttelse

Beskyttelse mot luftbårne bakterier er avgjørende for å skape et sunnere hjemmemiljø. PURE A9 360-filtre inkluderer et naturlig effektivt antibakterielt middel som nøytraliserer bakterienzymer på cellenivå, og eliminerer opptil 99,9% av bakteriene som finnes i hjemmet og bidrar til å forhindre ytterligere bakterievekst.

Electrolux - Air Purifier - EFDBRZ6

Smartfiltre

Hvert PURE A9 360-filter er utstyrt med en smart sensor som måler fin partikkeleksponering og gjenværende filterlevetid. Appen vil indikere når det er på tide å bytte ut filteret, noe som betyr at du kan gjøre så og vær helt sikker på at filteret er helt fullt.

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

Bilde på kjøkken

Lignende produkter

Electrolux - Air Purifier - EFDBTH4
EFDBTH4 Pure A9 BREATHE360 pollenfilter for modell PA91-404DG/GY

Fanger opp og nøytraliserer opptil 99% av luftbårne pollenpartikler, noe som bidrar til å minimere allergiske reaksjoner. Superhøy luftstrøm betyr rask pollenfjerning og eksepsjonell beskyttelse mot pollenrelaterte allergier.

Electrolux - Air Purifier - ECLDB1
ECLDB1

Framhev din luftrenser til et interiørdesignikon med ben i tre.

Electrolux - Air Purifier - EFDFRH6
EFDFRH6 Pure A9 FRESH360 odourfilter for modell PA91-604DG/GY

Rens inneluftens uønskede lukt, gasser og partikler grundig takket være Advanced Active Carbon og 360 filtreringsteknologi.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.