Ingenting slår hastigheten og smidigheten til trådløs rengjøring. Og ingen trådløse støvsugere slår Ultrapowers kombinasjon av høy ytelse og opptil 50 minutters driftstid.

Oppdag Ultrapower

Ultrapower™

Ultrapower er den kraftigste støvsuger i Electroluxs utvalg av trådløs støvsugere. Den har en unik kombinasjon av høy ytelse og svært lang driftstid, noe som gjør den perfekt for raske rengjøringsoppgaver og lengre og tøffere oppgaver. Med den nye innovative munnstykketeknologien og høye spenninger, har du alltid nok strøm til å kvitte deg med alt fra brødsmuler til sand eller grus. Ultrapower tar trådløs rengjøring til et helt nytt nivå.

BRUSHROLLCLEAN™-TEKNOLOGI

Vi vet hvor irriterende det er når hår og fiber setter seg fast i børstevalsen. Med den nye unike børsterengjøringsfunksjonen vår, kan du bruke foten din til å trykke på pedalen på toppen av dysen og en liten kniv vil klipp av alle hår og fibre som har satt seg fast – i løpet av sekunder. Det er lett, hygienisk og hjelper deg med å holde støvsugerytelsen på et høyt nivå.

Utskiftbar batteripakke

Ultrapower er designet og utformet for å vare. Men med tiden kan batterier miste noe av superevnen sin. Med den utskiftbare batteripakken, kan du enkelt bytte til en ny pakke hvis den gamle begynner å bli dårlig, i stedet for å måtte kjøpe et nytt produkt. Hvis du har et stort hjem eller trenger å rengjøre over lengre tid, kan du også kjøpe en ekstra batteripakke og doble driftstiden.

Et super fleksibelt munnstykke – med frontlys

Takket være det dobbeltleddede gulvmunnstykke, kan du enkelt snu den 180 °. Den styres lett rundt møbler bed at man bare vrir på håndtaket. Munnstykket har også LED-frontlys, som lyser opp gulvet, slik at du ikke glipp av noe.

Frittstående design

Med den frittstående funksjonen, kan du sette fra deg UltraPower hvor som helst – skulle du trenger å ta en pause eller ta telefonen.

 
 
Lukk
 
Send til en venn

Send til flere venner

Forhåndsvis e-postmeldingen Hei. Jeg tenkte du kunne være interessert i dette.

Lukk