Tilbehør

Ta matlagingen din til et nytt nivå med tilbehør til dine Electrolux kjøkkenapparater. Gå fra knaing og miksing, til kverning og hjemmelaget pasta.

Vis alle tilbehør
Vis alle tilbehør
7 av 7
 • NaN
  (0)
 • Ekspress rive- & raspesett til Electrolux Assistent kjøkkenmaskin. Det perfekte tilbehøret for enkel og hurtig kutting og riving. Den kan raskt og smidig festes til Assistenten, og har en solid og holdbar kontruksjon. Bruksanvisning med hastighetsindikasjoner for ulike matvarer følger med.

  NaN
  (0)
 • Kjøttkvern til Electrolux Assistent kjøkkenmaskin. Kjøttkvernen er det perfekte tilbehøret når du skal lage hjemmelagede kjøttboller, hamburgere og pølser. Den festes raskt og enkelt ved hjelp av tilkoblingen foran på kjøkkenmaskinen. Når du har full kontroll over ingrediensene du ønsker å kombinere er det lett å lage sunne og smakfulle retter av høy kvalitet.

  NaN
  (0)
 • Pastarulle til Electrolux Assistent kjøkkenmaskin. Det har aldri vært enklere å lage din egen ferske pasta! Etter at du har blandet deigen i kjøkkenmaskinen kan du kna og rulle den ut til plater ved hjelp av pastarullen. Med justeringsknappen kan du selv stille inn tykkelsen på deigplatene, slik at du kan lage akkurat den varianten du ønsker. Bruk de glatte, silkemyke pastaplatene til å lage lasagne og canneloni, eller fyll med dine favorittingredienser og lag ravioli eller tortellini.

  NaN
  (0)
 • Spagettikutter til Electrolux Assistent kjøkkenmaskin. Lag smaken av Italia hjemme på ditt eget kjøkken, med denne solide spaghettikutteren av rustfritt stål. Den kan enkelt festes i fronten på din kjøkkenmaskin, og kutter opp de ferske pastaplatene dine til perfekt spaghetti.

  NaN
  (0)
 • Tagliatellekutter til Electrolux Assistent kjøkkenmaskin. Denne solide tagliatellekutteren i rustfritt stål kan enkelt festes i fronten på din kjøkkenmaskin. Bruk den til å lage lange, brede pastabånd i akkurat den lengden du ønsker.

  NaN
  (0)
 • Ekstra flaske til ESB2400 SportsBlender.

  NaN
  (0)