MotionSense™ robotstøvsuger

MotionSense™ robotstøvsuger

Opprydding skal ikke slite deg ut – så hvorfor ikke gjøre like enkelt som å trykke på en knapp? Med MotionSense™ robotstøvsuger føles ditt hjem alltid rent og innbydende. Best-i-Test i følge Testfakta.

MotionSense robotstøveren i en stue

Uanstrengt perfekt

MotionSense™ passer både hjemmet og livsstilen din, med den revolusjonerende formen og ekstra store børsten, for eksepsjonell rengjøring.

MotionSense™ PowerBrush™
Den nærmeste mulige rengjøringen

MotionSense™ PowerBrush™ kan nå inn til 3 cm fra en vegg, objekt eller hjørne.

Nå lenger enn resten

MotionSense™ gjør det enkelt å holde hjemmet i toppform. De spesielle funksjonene sikrer at den kan rengjøre dypere og lengre enn andre robotstøvsugere.

Hjørnet av MotionSense-støvsugeren
1
Overvinn hjørnene

Føl deg trygg på selv de tøffeste flekkene – MotionSense™ når 80 % flere små områder enn andre roboter.

XXL-børsten til en MotionSense-støvsuger
2
Rengjør mer på én gang

Den ekstra store børsten i MotionSense™ og punktrengjøringen lar deg rengjøre mer i samme omgang.

Batteriet på MotionSense-støvsugeren
3
Lengre batterilevetid

MotionSense™ er utstyrt med et lithium TurboPower-batteri, for lengre rengjøringstid og rask lading.


Electrolux MotionSense robotstøvsuger

Formet for den perfekte rengjøringen

Den perfekte rengjøringen trenger ikke være langt unna, med neste generasjons trekantede form i MotionSense™. Designet for å se bra ut og nå lenger – den rengjør i hjørner og på små områder som andre roboter bare kan drømme om. Gir deg en plass der du kan slappe av og nyte.

Kraft som du kan stole på

MotionSense™ har kraften til å rengjøre like grundig som du ville gjort selv. XXL PowerBrush™ er 16 % større enn vanlige børster, slik at den kommer nærmere hjørner, vegger og tøffe flekker, og levere en virkelig pålitelig rengjøring.

MotionSense virtuell barriere

Kontroller rengjøringen din

MotionSense™ Virtual Barrier lar deg kontrollere hvor din robotstøvsugeren din kjører, og hvor den ikke kjører. Enten du vil den skal gjøre en rask opprydding i et bestemt område eller hindre den fra å kjøre inn i leker på gulvet, vil de virtuelle barrierene sende signaler som hindrer støvsugeren fra å rengjøre der du ikke trenger det.

Rengjør der andre ikke kan

Det er ingen grunn til å bekymre seg for at trapper eller hindringer kommer i veien for en god rengjøring. MotionSense™ kan klatre over terskler eller høye tepper, der andre roboter setter seg fast. Redd for å falle ned trappen? Den har en innebygd falldeteksjonsfunksjon som hindrer at den vipper.