Produktfordeler

Tilkoblet gjennom wifi

Bare plugg den i, koble den til wifi-ruteren din, og du er i gang. Det er ingen SIM å installere og ingen ekstra løpende kostnader, siden vår Wifi ControlBox bruker det eksisterende wifi-signalet ditt til å koble til smarttelefonen gjennom appen vår.

Hvor som helst, når som helst, hvordan som helst

Kontroller, overvåk og oppretthold det perfekte klimaet hjemme, uansett hvor du er. Alt du trenger er en smarttelefon, så kan du styre klimaet i ulike rom separat, så vel som personalisere og lagre innstillingene dine.

Lett tilgjengelig

Få hjemmet ditt til å føles slik du vil – og ikke bare når du er inne. Still inn temperaturer og viftehastigheter i ulike rom eksternt, og hold et øye på om temperaturen blir for høy eller for lav. Appen er i tillegg fremtidssikker, så hvis du oppdaterer systemet, kan du også oppdatere appen.

Enkel, uanstrengt montering

Plasser Wifi ControlBox i samme rom som klimaanlegget, så kommuniserer de ved hjelp av infrarøde signaler. Det er enkelt å montere ControlBox i taket eller på veggen, eller plassere det på en plan overflate som et kaffebord eller skap. Deretter kobler du den bare i og setter den opp med smarttelefonen ved å laste ned appen vår.

Spesifikasjoner

Spesifikasjon
Annet
 • Produktnummer (PNC): 950 001 700

Anmeldelser

Samlet vurdering

2.5 Design
1.0 Funksjon
1.5 Kvalitet

Hva synes du?

Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er ditt sted. Fortell oss hva du synes.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn Inlogg

Dette vil vises sammen med anmeldelsen din

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene
1
Kan kun sætte temperaturen til 16 grader

Jeg købte et WIFI modul til min Electrolux varmepumpe, og har i nogen tid, haft det til at fungere. Da jeg skulle i sommerhuset, her i februar, ville jeg gerne sætte temperaturen hjemme fra, så huset var varmt når vi kom frem. Uanset hvad jeg gør, vil app'en kun sætte temperaturen til 16 grader. Jeg har også prøvet med min. kones telefon, der også er en iPhone med samme resultat. Jeg ville egentlig gerne have haft den i hvid...

 • Design
  2
 • Funksjon
  1
 • Kvalitet
  1
1
Elendigt produkt og app

electrolux` apps er elendige og stemmer ikke overens med manualen. Måske er det min pumpe som ikke er kompatibel, men det fremgår ikke nogen steder.

 • Design
  3
 • Funksjon
  1
 • Kvalitet
  2

Bruksanvisninger

Finn og last ned bruksanvisningen til Electrolux-apparatet ditt.

Finn en bruksanvisning

Garanti

Gratulerer med kjøpet av ditt Electrolux apparat!

Les mer...

Registrer produktet ditt

- Få rask tilgang til bruksanvisningene dine
- Få tips og triks om hvordan du bruker apparatet ditt fra Electrolux

Registrer produktet ditt nå

Kontakt oss

Send oss dine kommentarer eller spørsmål. Vi er alltid glade for å hjelpe.

Kontakt oss