editorial modules

Hvorfor velge en CombiSteam Deluxe-ovn?

CombiSteam Deluxe har en dampinnstilling for hvert måltid. Full Steam tilbereder forsiktig ingredienser som fisk, og låser inn de naturlige næringsstoffer, vitaminene og fargene. Nyt rester som smaker nylaget med Half Steam-innstillingen. Og for steker som er møre på innsiden, men sprø på utsiden, velger du Quarter Steam-innstillingen.

Hvorfor velge ComfortLift®?

ComfortLift® hever oppvaskmaskinens nederste stativ til en mer komfortabel høyde. ComfortLift®-oppvaskmaskinen er den første i sitt slag og gir enkel tilgang til oppvasken din – noe som gjør både ilegging og tømming enkelt. Utforsk den smidige løftefunksjonen, treskuffers kapasiteten og den stilige, sømløse looken til ComfortLift®.

Hvorfor velge CustomFlex®?

Hver ingrediens og hver rett har en plass i det nye Electrolux CustomFlex®-kjøleskapet. Tilpass det unike lagringssystemet slik du vil ha det, med hyller og reoler som er enkle å omorganisere for optimalisering av plass og tilgang. Friske tanker, friske smaker, hver gang.

Hvorfor velge FlexiBridge?

Flexibridge-funksjonen er laget for de anledningene når du trenger flere alternativer, med like smakfulle resultater. Tilpass ditt eget tilberedningsområde og kombiner opp til 4 soner med en stabil og jevn varmefordeling. Den er ideell for store eller lange panner eller for å tilberede mange retter sammen som trenger ekstra plass.

Hvorfor velge TwinTech®?

Lagre favorittsmakene dine. Gir maten din et lengre, mer smakfullt liv. Vår TwinTech®-teknologi bruker to kjølesystemer for å holde ingrediensene dine på den ideelle fuktigheten og temperaturen. TwinTech® optimaliserer den separate luften i kjøleskapet og fryseren. Kontrollere fuktigheten for maksimum friskhet i kjøleskapet og frostfri ytelse i fryseren.

Hvorfor velge Hob2Hood?

Fokuser på det som virkelig spiller en rolle på kjøkkenet, nemlig å lage god mat. Med Hob2Hood slår koketoppen din på ventilatoren og justerer avtrekkshastigheten basert på matlagingen din. Så du kan koke, brasere eller steke uten å røre ventilatoren eller tenke på avtrekk.

Hvorfor velge en robotstøvsuger?

Kom hjem til helt rene gulv – PUREi9 robotstøvsugeren arbeider helt uavhengig. Ved hjelp av 3D Vision System™ navigerer PUREi9 utfordringene i hjemmet ditt, og rengjør selv i de vanskeligst tilgjengelige områder. Oppdag en robotstøvsuger med utrolig avansert teknologi som lar deg støvsuge uansett hvor du befinner deg.

Hvorfor velge en PerfectCare-tørketrommel?

Hold klærne dine flotte, fine og funksjonelle enda lengre - ta vare på dem på rett måte. Med en PerfectCare tørketrommel beholder klærne sin gode følelse, form og funksjon. Blusen er glatt og myk enda lengre, ullgenseren krymper ikke og treningstøyet forblir vanntett. Hold stilen med PerfectCare tørketrommel – en tørketrommel som endrer hva du trodde var mulig.

Hvorfor velge en PerfectCare-vaskemaskin?

Hold klærne dine flotte, fine og funksjonelle enda lengre - ta vare på dem på rett måte. Våre PerfectCare vaskemaskiner gjør mer en kun å vaske rent. De bevarer farger, form og strukturen i klærne dine, så de både føles og ser nye ut enda lengre. Hold stilen med PerfectCare.