Make it healthy

Sørg for at det blir enkelt, smakfullt og sunt

Kostholdet vårt er noe av det viktigste vi må ta hensyn til for å forbedre og beskytte helsen vår. Et sunt kosthold skal være enkelt og en glede, slik at du alltid føler deg bra. Velg et balansert kosthold og unn deg selv sunn mat ved å unngå behandlede ingredienser og tilberede din egen mat.


Styrken av din egen juice

Fersk juice fra frukt og grønnsaker er fulle av vitaminer, mineraler og antioksidanter i forhold til de fleste juicene du kan kjøpe i butikkene. Å nyte fersk juice kan hjelpe deg til et sunnere spisemønster, spesielt hvis du vanligvis ikke spiser mye frukt og grønnsaker. Det er en perfekt start på en morgen eller en deilig og næringsrik snack selv for de mest kresne barna.

Powertilt blenderen

Takket vær den innovative vinklingen av beholderen og bladene, gir Powertilt-blenderen deg de beste resultatene hver gang.

Prøv en smoothie som forrett

Imponér gjestene med en lekker og sunn velkomstdrink, få inspiration til en mer spenndende borddekning og les mer om hva Social Dining er.


Nøttesmør – smakfull og næringsrik

Nøttesmør er mettende og en fantastisk proteinkilde. Det kan stabilisere blodsukkeret ditt, gi deg mer energi og gjøre deg mer i stand til å motstå småspising. Gå videre fra peanøttsmør og prøv mandelsmør, cashewsmør, eller vær enda mer kreativ og lag ditt eget smør med en blanding av nøtter. Du kan til og med krydre nøttesmøret ditt med for eksempel kanel. Deilig på brød, frukt, grønnsaker eller bare på egen hånd.

Powertilt blenderen

Den unike vinklingen av blenderen holder innholdet avkjølt under blending, noe som er viktig når du blender nøtter med varmefølsomme oljer.


Super bowl-smoothies

Super bowl-smoothies er nettopp det – en smoothie i en bolle. Lag en kombinasjon av smoothie-smaker du liker, bland de sammen og fyll på med frukt, korn og nøtter. De er mye mer tilfredsstillende enn en vanlig smoothie, og super bowl-smoothies er en deilig og sunn frokost.
Se blendere

Bruk damp til å bevare næringsstoffene

Grønnsaker er en sunn kilde til vitaminer og mineraler, men måten du koker dem på vil påvirke hvor mange av disse næringsstoffene som faktisk når tallerkenen din. Som en generell regel, er det best å holde koketid, temperatur og væskemengden til et minimum hvis du ønsker å bevare næringsstoffene. Det er derfor damp er en av beste måtene å tilberede de fleste grønnsakene på. En ekstra fordel er fargebevaring med damp. Grønnsakene dine kommer til å se like bra ut som de smaker.

CombiSteam Pro-ovnen

Tilbered mat med damp for å bevare og forsterke smaken, næringsstoffene og utseendet til maten din.