Rydd opp etter kjæledyret ditt

Senest oppdatert 26.03.2020 10.32

Vi elsker kjæledyr. Det er ingenting som kjærligheten fra menneskets beste venn - den eneste nedturen er den konstante rengjøringen av hundehår. Hvis du har lyse gulv og en rase som røyter mye, blir problemet bare større. Hva om det var noen enkle triks for å rydde opp i dyrehår?


Støvsugerutstyr for kjæledyrhår

Når du renser opp hundehår handler det om tilbehøret. Å bruke det vanlige munnstykket til støvsugeren vil ikke gi resultatene du ønsker - spesielt for ting som sofaer og vanskelig tilgjengelige områder.


1. Mini Turbo

Kraftig roterende børsterulle for maksimal plukking av dyrehår og fiber. Designet for utfordrende overflater som trappetrinn og stigerør, møbler og bilstoler.


2. Plysj-munnstykke

Plysj-munnstykket er designet for å fjerne dyrehår effektivt fra alle tekstilmøbler.Tørketrommelarket

Har du ikke en støvsuger hendig, eller tilgang til tilbehør beregnet på dyrehår? Da er tørkeark din beste venn for fjerning av dyrehår fra enhver overflate. De rengjør kanskje ikke hele huset ditt, men når du er i en knipe er de fantastiske. Statisk elektrisitet hjelper tørkearkene med å tiltrekke dyrehårene. Rengjør klær, en stol eller bordplaten på noen få sekunder. Magisk.

Kjøp nå