Din guide til vakuumvedlegg

Senest oppdatert 14.05.2020 06.29

Noen gang lurt på hva alle penslene er for det som følger med støvsugeren? Vel, si hei til de nye beste vennene dine, da de er designet for å gjøre lette arbeid med mange vanlige husholdningsrengjøringsoppgaver.


Electrolux 3-i-1-verktøy

Noen av våre støvsugere har ett enkelt verktøy. Men ikke bli skremt - det er den sveitsiske hærkniven av vakuumtilbehør. Den båter tre verktøy i ett - et støvverktøy, et sprekkverktøy og brettes til og med ut i et stoffverktøy. Gir deg alle vedleggene du trenger for å holde hjemmet plettfritt. Men hva er de for?


Støvverktøy

La oss starte med støvverktøyet. Dette er det perfekte tilbehøret for å nå noen av de mer vanskelige områdene. Med de myke bustene er det ideelt å fjerne støv fra vinduskarmer, lampeskjermer, gulvlister etc. Du kan også bruke det til å støve møbler og andre gjenstander eller gjenstander som lett riper.


Sprekkverktøy

Som du kanskje har gjettet med navnet, er sprekkverktøyet designet for å komme i trange hull der andre vedlegg ganske enkelt ikke kan nå. Den er ideell for rengjøring i hjørner, rundt radiatorer og til og med mellom sofaputer.


Stoffverktøy

Stoffverktøyet vil sikre at møbeltrekket ditt ser ut som nytt. Med den innebygde plysjstripen løfter den støv, smuss og hår fra alle tekstiloverflater.

Skriv en anmeldelse om produktet ditt
Skriv en anmeldelse om produktet ditt

Din mening er viktig for oss. Vi er takknemlige for alle tilbakemeldinger som vi får, og oppmuntrer alle kommentarer som reflekterer dine opplevelser av produktet.